Artıkkk Dayanamıyorummmmm!!!!!!!!!

dejavu27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
121
10
46
İzmir
İş yerimde çok sıkıntılı bir durum yaşadım.Allah kimsenin başına vermesin,iftiraya dedikoduya maruz kaldım.psikolojim bozuldu.artık geceleri uyuyamıyorum.yemek yiyemiyorum kalp çarpıntısı titreme panik atak ne ararsanız var sağlıklı düşünemiyorum artık bu olay beni çok sarstı.sürekli telefonla arayıp bu şöyle demiş bu böyle demiş diyen tüm arkadaşlarımla aramı bozdum kavga ettim anlatmayın artık diye.işe gitmek istemiyorum şuan raporluyum tedavi görmeye de başladım ilaç kullanıyorum.raporum bitince tayin isticem ama amirim eğer gidersen daha çok konuşacaklar arkandan diyor.sizce kalıp savaşmalı mıyım ki savaşacak gücümde yok orası ayrı yoksa ne konuşacaklarsa konuşsunlar diyip çekip gitmeli miyim?gidersem demekki iftira değilmiş yüzü kalmadı kaçıp gitti derler biliyorum ama kalırsam da aklımı tamamen kaçırıcam.Tek desteğim eşim allahtan yanımda oda olmasa intihar noktasına gelmiş olurdum.

Çoğunluk kal savaş diyecek bende zamanında çok kötü günler yaşadım iş yerimde iftira değildi ama kişilerle çok sorunum oldu çekilmez bir hal aldı bu durum boğuluyordum sabrettim olmadı daha da yara aldım daha da ağladım sonunda çıktım iş yerinde o çıkış günümü hiç unutmam kapıdan çıktım ya nefes aldığımı hafiflediğimi gördüm iyi ki de çıkmışım insanlar arkamdan ne derse desin beni bağlamadı o dakikadan itibaren yerinde olsam mutsuzsan çık derim kimse senden değerli değil kendini sürekli kötü hissedeceksen eğer çık git derim hayat daha anlamlı oluyor o zaman bunu unutma

Bence gitmelisin çünkü o işte daha uzun süre kalman psikolojini çok etkileyecek. Ancak gitmeden önce her şeyiyle ne olup ne bittiyse konuş patla için rahatlasın biraz. Ben dedikodudan bıktım huzura hasret kaldım de git.

Son düzenleme:
Senin konunu hatirliyorum canim cok igrenc bir durum ama onemli olan esin bence o yaninda.ben olsam tayin isterdim surekli ayni insanlari gormek s3ni yipratir.dedikodunu yapan insanlara neyin mücadelesi ni vereceksin ki.sen orda olsan bu olayi unutmayacaklar bosver.tayinini iste yeni insanlarla tanis arkandan konusacaklari 1 ay sonra unuturlar.onemli olan esin seninle mi vgerisini cope at.insanlar her halikarda dedikodu yaparlar.acikcasi ben de kimseyle samimi olmuyorum artik

Her yerde var bu tarz insanlar
Mesafeli olursan seni ottan sebepler için arayamazlar
Dur diyebildiğini görenler tepkinden çekinirler

Ama şu an orası için çok geç
Sağlığın açısından ayrıl
Bi süre sonra başka bi iş bakarsın
Kimin ne dediğini bu kadar önemseme

Allah yardimciniz olsun, gercekler en kisa zamanda ortaya çikar inşalah. İntihar gibi düşünceleri akliniza getirmeyin asla, raporunuz bitene kadar biraz kafanizi dağiltmaya çalişin sonrasinda daha sağlikli karar vereceğinizi düşünüyorum. Konuyu bilemediğim için gitmeniz veya kalmaniz açisindan yorum yapamiyorum ama başiniz dik olsun, güçlü olmaya çalişin ne güzel eşiniz de size destek oluyormuş. Umarim en yakin zamanda bu durumu atlatirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

önemli olan tek şey sağlığınız
babaannem biri kendi hakkında konuşunca affınıza sığınarak yazıyorum "arkamdan konuşan arkamı yesin" derdi

tayini iste...arkadaşım aynısını yaptı..yeni iş yeni mekan yeni arkadaşlar ona ii gelmişti....arkandan konuşurlarsada konuşsunlar sen gittikten sonra...sağlığın herşeyden ve herkesden önemli.....iice yıpranmışsın neyin mücadelesini verecen

Ozel olmazsa, ne tur bir iftira bu?
Dedikodu her yerde var zaten. Is hayatimdakileri pek takmam ben. Dedikoduyu da oyle benimsedim ki, herkesin oldugu gibi benim de dedikodum yapiliyordur elbet. Yani takmayin diyecegim ama iftira cok mu agir birsey, hani namus meselesi gibi, onu merak ettim.

Söyleyenler yüzüme demiyor.Ben kimseyi bu konuda karşıma alıp kendimi aklamaya çalışmak istemiyorum artık bu konuyu onlarla konuşmak istemiyorum ki zaten hep sessiz kaldım ortamı boş bulanlar konuştu.sadece amirime beni bu olaylar değil ama arkamdan konuşanlar yıprattı artık bu insanlarla çalışmak istemiyorum benden kıymetli değil hiçbirisi dedim. özelliklede erkekler benden yana olurken kadınlar arkamdan konuşuyor.Kadının düşmanı kadındır dememişler boşuna

bende,çalışmak zorunda olduğum yerdeki insanlarla muatap olmuyorum,sadece işin gerektirdiği kadar,kafam rahat.ilk zamanlar konuşurdum,şakalaşırdım zamanla nefret ettim;dedikodu yapmalarından,aşağılayıcı tarzlarından...şimdi uzak duruyorum,daha iyi böyle!

öncelikle ayyyynen KADININ DÜŞMANI KADINDIR. ben kadınlardan çok korkarım.

çık git arkadaşım, ne savaşması
işsiz de kalmayacakmışsın, tayin var.
ne savaşçan Allah aşkına, savaşana madalya mı veriyolar? sen aklandığında kimse gelip te "ay dejavu, biz ettik, sen etme" demez. malkoçoğlu musun sen kimle savaşçan.

ayyynı şeyleri yaşadım, işten çıktım hala kulağıma laflar geliyordu. işten çıktığımda sevinçten ne yapacağımı şaşırdım.
çııııık giiiit :) inan unutuyosun bile insanları

Son düzenleme:

İyi yapmışsın kendini daha fazla yıpratmadan ayrıl ki bunu yapmaya hazırlanıyorsun gibi geldi bana.

Daha önce açtığım konularda bahsetmiştim.beni rahatsız eden taciz eden bir adamı eşim dövdü iş yerinde.Doğuda çalışıyorum ve türkiyenin en yobaz insanlarının çalıştığı bir kurum,beni rahatsız eden adam namazlı niyazlı çok efendi gözüken biri çalışan kadınların %90 ı kapalı açıklarında çoğusu yaşlı dedikodular şu yönde bizi neden rahatsız etmedi,açık giyiniyordu olacağı buydu (dekolte asla giymiyorum normal açıklık),yüz vermiştir(ki adamla 1 yıldır selamlaştığımı gören yoktur) ve en iğrenci ilişkileri varmış.Konu amirler tarafından değerlendirildi adam suçlu bulundu ve sürüldü.giderkende ilişkimiz vardı beni sürdürmediler ben kendim gidiyorum diye diyip kendini aklınca aklamaya ve benide huzursuz edip intikam almaya çalıştığını düşünüyorum.ayrıca şunuda belirteyim iş yerinde oturup muhabbet ettiğim tek bir erkek yok ciddiyimdir neden bunu yaptıklarını anlaymıyorum.evimden işime işimden evime giden anti sosyalin tekiyim sadece güzel giyinmeyi seviyorum oda kendi öz güvenim için iftira olunca kaldıramadım bide bu namus

ordan ayrılman senin için daha hayırlı olacak bence.
kafanın rahat oldugu bir iş bul ve ordan ayrıl yeni başladığın yerde de mesafeni koru. bazen herkesi kendimiz gibi sanıyoruz ama maalesef yanılıyoruz

arkadaşlar kusura bakmayın bir kaç arkadaşımın yorumunu yanlış beğenmişim katılmıyorum demişim şimdi farkettim çok özür........

Tebdil-i mekanda ferahlık vardır. Bence tayin iste. 6 yıllık çalışma hayatımda 4 yer değiştirdim. İyi oluyor.

Son düzenleme:

hiç düsünme ve tayınını ıste arkadasım,bende senınkı kadar buyuk olmasada benzer seyler yasadım....
anlıyorum cunku kendınden emınsın ve ıftıraya ugradın,
sorun sen degıl o iş yerınde beraber calıştıgın arkadslarının karaktersızlıgı...
onları degıstıremeyecegıne gore,sımdı bu sorun unutulsa bıle o ınsanlar yapı olarak bozuk oldugu ıcın yarın benzer baska bır sorun yasayacaksın....
eslerımızden evlatlarımızdan cok o ınsanları goruyoruz....
ısyerınde huzur olmazsa hayat ınsana zehır oluyor sankı...
o nedenle kım ne dusunurse duşunsun bos ver tayın ısteme sansın varsa hıc dusunme al tayınını gıt baska yere...

Son düzenleme:
bencede ayrılmalısın..
bırak konuşsunlar...
ne zamana kadar konuşabilirler yani..
bi süre sonra başka bişey bulurlar kendilerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…