Artıları eksileri neler sizce ?

Artısı bekar olması, eğer siz de bekar bir anne değilseniz bu da eksisi olma ihtimali. Çocuğun yaşı, anne ve babasının durumu vs de etkili tabi. Ben cesaret edemem mesela..

Hiç evlenmemis bekarim

Adamın çocuğunu kıskanmadığın sürece sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.
Asla kiskanmam ki

Çocuk yapmadan nasıl bir baba olduğunu görmüş oluyorsun :KK39:

Mukemel bir baba :)

evlenmeden nasıl bir baba olduğunu görebilme fırsatı yarattığından avantaj.

bence pek artısı yok. bir kere neden boşandığı çok önemli.
bu devirde boşanmaların çoğunlukla erkek kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden mesela eski eşini dövdüyse aldattıysa kadına hayatı dar ettiyse bu erkek aynı şeyi tekrar eder.
ikincisi bu bekar babaların neden kendileri gibi bekar anne yerine bekar kızlara yanaştığı öğrenmek isterim. mesela siz bekar anne olsanız o bekar erkek olsa sizinle olurmuydu mesela?
sonra ilk heyecanı zaten yaşanmış. siz kıpır kıpır olacaksınız o daha önce yaşadığı için sakin kalacak o da olmaz eşler ilk heyecanları birlikte yaşamalı bence.

hem mükemmel bir baba yaziyorsun hem hic kimseye asik olmadim yaziyorsun o nasil oluyoro_O

Aşık değilm sadece şu an görüsme.aşamasında olduğum biri ve mükemmel bir baba olduğunu gormem için aşık olmama gerek yok

bence pek artısı yok. bir kere neden boşandığı çok önemli.
bu devirde boşanmaların çoğunlukla erkek kaynaklı olduğunu düşünüyorum o yüzden mesela eski eşini dövdüyse aldattıysa kadına hayatı dar ettiyse bu erkek aynı şeyi tekrar eder.
ikincisi bu bekar babaların neden kendileri gibi bekar anne yerine bekar kızlara yanaştığı öğrenmek isterim. mesela siz bekar anne olsanız o bekar erkek olsa sizinle olurmuydu mesela?
sonra ilk heyecanı zaten yaşanmış. siz kıpır kıpır olacaksınız o daha önce yaşadığı için sakin kalacak o da olmaz eşler ilk heyecanları birlikte yaşamalı bence.

Sorun bayandan kaynaklı ama binlerce ornek var bekar adam çocuklu bekar anne olarak ve bu imkânsız bir şey değil evet her konuda bir adım öndr olmuş oluyorlar ama şu yönden bakarsak da ilk evliklerde yapılan hatalar ikincide olmuyor

Sorun bayandan kaynaklı ama binlerce ornek var bekar adam çocuklu bekar anne olarak ve bu imkânsız bir şey değil evet her konuda bir adım öndr olmuş oluyorlar ama şu yönden bakarsak da ilk evliklerde yapılan hatalar ikincide olmuyor

sorunun bayandan kaynaklı olduğuna eminmisin?
kendimi söyledi senmi araştırdın. hatta ben yerinde olsam ulaşır eski eşinden de hikayeyi dinlemek isterim. erkek milleti yalana meğillidir sonuçta.
ikinci konu evet dediğin gibi var demedim ancak sen bekar anne olsaydın sence kabul edermiydi? bunu sorguladınmı?
ve ilkinde yapılan hatalar ikincide olmaz deme bence çünkü can çıkar huy çıkmaz derler.
iyi inceleyip araştırmak lazım.

sorunun bayandan kaynaklı olduğuna eminmisin?
kendimi söyledi senmi araştırdın. hatta ben yerinde olsam ulaşır eski eşinden de hikayeyi dinlemek isterim. erkek milleti yalana meğillidir sonuçta.
ikinci konu evet dediğin gibi var demedim ancak sen bekar anne olsaydın sence kabul edermiydi? bunu sorguladınmı?
ve ilkinde yapılan hatalar ikincide olmaz deme bence çünkü can çıkar huy çıkmaz derler.
iyi inceleyip araştırmak lazım.
O eski eş ile konuşma olayı zaten şu an değilde eğer ciddiyete doğru giderse yapılacak bir şey ve evet o şekilde de kabul ederdi

Bekar bir baba ile birlikte olmanın artıları eksileri ne sizce ?Deneyimli kişilerden yorum alabilir miyim ?
boşanmıs erkeklerın evlılıge ve ılıskılere dair güvensizlikleri vardır.
bu da kıskançlık sorununa neden olur.
hep terk edilecek hissine sahiptirler (egerkı kendı hatalarından bır evlılık bıtmedı ıse)
cocukları onlar ıcın hayatlarını merkez noktasıdır (ılgılı babalar ıcın gecerlı)
eskı es her daım hayatınızda olacaktır (malum cocuk mevzusu)
ılk etapta eskı esı de, babanın cocuga olan asırı ılgısını de kıskanma ıhtımalınız cok yuksek.
her zaman ıkıncı planda kalmayı goze alabıleceksen cunku bunu degıstıremıyorsun evlat once gelıyor, senınle onun arasındakı dengeyı kurması yıllarını ya da aylarını alabılır cogu zaman, baska bır eksısı yok.
kafalar uyusuyorsa cozulemeyecek bırsey yok ama...

yaşadım ve hiçbir artısını görmedim,ama eksisini yazsam sayfalar yetmez,sonra başıma gelince etrafı gözlemledim,aşıkken görmedim etrafımdakilerın yaşadığı aşırı sorunları görünce şükür ettim bittiğine

Hayatimizin tam icinde boyle bir durum yasaniyor bahsediyim kisaca
Gorumcem bosandi cocugu yoktu biriyle tanisip asik oldu adamin 4 yadinda kizi var ve velayet babada..gorumceme cok soyledik cocukla ugrasmak zor helede annelik duygusunu yasamadan baska bi cocukla ayni evi paylasmak bakip buyutmek..gorumcem seviyorum dedi baska bisey demedi kucucuk cocuk bakarim sonucta sevdigim adamin cocugu dedi
Evlendiler adam cocuguna deli oluyor surekli her an karisi yok gibi tum ilgi sevgi alaka cocukta evliligin ilk 10 gunu bitti ve sorunlar basladi cocuk korkuyo diye geceleri kalkip kalkip cocugun odasinda onla uyuyomus hafta sonlari hep cocukla..gorumcemin mutlulugu 10 gun surdu kaynana uzakta olmasina karsi surekli kontrol etmeye calisiyomus aman iyi davran gibisinden tembihliyomus adam ise cocugum herseyden once gelir diyormus oysa tum karsi cikmalara gogus gerip cok seviyolardi
Herkes bir olcak degil ama konu ikinci evlilikse enine boyuna dusunmek lazim ve asiktan biraz daha fazla mantik devreye girmeli diye dusunuyorum iyice dusunup tartin cocuklari sevmek ayri sorumluluk alip hayatina dahil etmek apayri

X