Artıları ve eksileri( anneler)

olmuyorsensiz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2018
1.356
2.365
53
34
22 aylık bir kızım var 4 aylık da gebeyim aynı zamanda şimdi sorum gayet açık kızlar çocuklarımın yaş aralığı 2 2 buçuk yaş falan oluyor
Yaş aralığının az olmasının artıları ve eksileri nedir?

Henüz bir artısını göremedim :) 2 buçuk yaş var aralarında kızımla oğlumun.

Bolca yorgunluk, uykusuzluk , ikiye bölünmüşlük diye sıralayacağım zorlukları var, pek iyi şeyler yazamayacagım maalesef, benim çocuklarım uykuyu sevmiyor ben ekstra yoruldum bu süreçte.

Uykuyu seven bir bebeğiniz olur umarım.

Henüz bir artısını göremedim :) 2 buçuk yaş var aralarında kızımla oğlumun.

Bolca yorgunluk, uykusuzluk , ikiye bölünmüşlük diye sıralayacağım zorlukları var, pek iyi şeyler yazamayacagım maalesef, benim çocuklarım uykuyu sevmiyor ben ekstra yoruldum bu süreçte.

Uykuyu seven bir bebeğiniz olur umarım.
Teşekkür ederim umarım

Yabanelma Yabanelma nın cocuklarının aynısından bende de var,uykudan nefret ediyolar,ayrıca cookkk hafif uykuları.gece kolumdan çıt sesi cıksa ki genelde hep cıkar hemen gözlerini acar ufaklık
Bu arada benimkilerin yaş aralıgı altı yas,ona ragmen cok zorlanıyorum
Kızım uykuyu seviyor gece uyanmıyor ama bakalım yeni doğan nasıl olacak

22 aylık bir kızım var 4 aylık da gebeyim aynı zamanda şimdi sorum gayet açık kızlar çocuklarımın yaş aralığı 2 2 buçuk yaş falan oluyor
Yaş aralığının az olmasının artıları ve eksileri nedir?
Hemen dalayim konuna💕 benim cocuklarimin arasi asagi yukari 2.5 yas.. 2 oglan kucuk olan kiz.. 6,5-4-1,5 yasindalar.

Birlikte oynuyolar parkta sen kafani dinliyosun:) haricinde bu bez belek mama biberon isleri arka arkaya ara vermeden oluyor. Bi gun ahtim var ama.. biberonu birakinca ufak olanda hepsini cope atacam😂

Yabanelma Yabanelma nın cocuklarının aynısından bende de var,uykudan nefret ediyolar,ayrıca cookkk hafif uykuları.gece kolumdan çıt sesi cıksa ki genelde hep cıkar hemen gözlerini acar ufaklık
Bu arada benimkilerin yaş aralıgı altı yas,ona ragmen cok zorlanıyorum
Allah kolaylık versin size de.
Tükenmiş vaziyetteyim bu konuda, oğlum bir haftadır hasta, hiç uyumuyor, kucağımda, ayağımda sürekli, bende de uyku problemi var , uykuyu çok seven babaları varken ikiside bana çekmiş sağolsunlar :)

Şöyle kesintisiz uyuyacağım günleri iple çekiyorum:dua:

Çok haklısınız ama sanırım güzel şeyler duymaya ihtiyacım var 😀
0-2-4, 3 bebe.
ilki çok zor, ikincisi çok inat, üçüncüsü fasülye.
2-4 olanlar artık birlikte oynamaya başladı be inanılmaz keyifli.
2 abi de bebeğe pek düşkün, onu oynatmaya pek hevesli.
yorucu. ama zamanla güzelleşiyor.

keşke zamanı geri alabilsem de hiç çocuğum olmasa dediğim yada söylendiğim günler de oluyor.
geçen gece büyük, ortancanın yatağına gitmiş birlikte uyuyorlardı.
bazen ortanca abisinin yanına sokuluyor, elini tutuyor.
bunları görünce içim eriyor.
başka hiç bir şey böyle hissettirmedi.
genelde uyurken seviyorum çocuklarımı sanırım 🤣

Annelik zaten ömür boyu sürüyor şimdi uykuları gazları hastalıkları dişleri çişleri sonrada okulları kazandılar kazanamadilar sonra evlendiler uzar gider sizinkiler ikiz gibi olucak ne güzel zor olucak ama yanlız olmuycak lar ileride rabbim hayırlı evlat versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın :)

Hemen dalayim konuna💕 benim cocuklarimin arasi asagi yukari 2.5 yas.. 2 oglan kucuk olan kiz.. 6,5-4-1,5 yasindalar.

Birlikte oynuyolar parkta sen kafani dinliyosun:) haricinde bu bez belek mama biberon isleri arka arkaya ara vermeden oluyor. Bi gun ahtim var ama.. biberonu birakinca ufak olanda hepsini cope atacam😂
Senin çocukların bu kadar küçük müydü :) sen birde bu çocuklarla evde lahmacun mu yapıyorsun, Allah'ım ben mi çok beceriksizim :)
Maşallah diyeyim tontrikocum :KK70:

Erkek kardeşimle aramızda 2.5 yaş var. Bizim açımızdan harika bir şey 🐥 annem ve babam da ikimizi birden büyütüp rahata erdiklerini söylüyorlar. Şimdi herkes işinde gücünde ve bağlarımız da çok kuvvetli. Ergenliğe kadar birbirimizi çok yesek de şimdi en yakın arkadaşım diyebilirim. Yaşlar yakın olunca birbirini anlamak çok daha kolay. Allah bağışlasın bebeğinizi, ikisi bir müddet sizi zorlasa da o sıkıntılar aynı anda bitecek öyle düşünün 🤗

Annelik zaten ömür boyu sürüyor şimdi uykuları gazları hastalıkları dişleri çişleri sonrada okulları kazandılar kazanamadilar sonra evlendiler uzar gider sizinkiler ikiz gibi olucak ne güzel zor olucak ama yanlız olmuycak lar ileride rabbim hayırlı evlat versin inşallah sağlıkla kucağınıza alın :)
Amin cnm çok teşekkür ederim

Senin çocukların bu kadar küçük müydü :) sen birde bu çocuklarla evde lahmacun mu yapıyorsun, Allah'ım ben mi çok beceriksizim :)
Maşallah diyeyim tontrikocum :KK70:
Evet kucukler olsun beraber yapiyoruz cogu seyi😂 kiz gel bi gun sanada yapayim kuzu , kuzularinida getir ama💕

Back
X