Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
artımed markanın bu testini adetime 8 gün kala yaptım direk çift çizgi çıktı ama hafif silik bir çizgi. daha sonra prodoctor ile yaptım onda da tek çizgi çıktı benzer durum yaşayıp gebe olan var mı
İnşallah hamilesindir canım da 8 gün erken geldi bana, 1 hafta sonra yine denemeni tavsiye ederim
Zaten yumurta reglinden 1 hafta önce rahime yerleşmeye başlıyor, anlaşılmaz diye biliyorum
İnşallah hamilesindir canım da 8 gün erken geldi bana, 1 hafta sonra yine denemeni tavsiye ederim
Zaten yumurta reglinden 1 hafta önce rahime yerleşmeye başlıyor, anlaşılmaz diye biliyorum
Artimed guvenilir degil ve bu denli belli cizgi ciktiysa otekinde silik de olsa cikardi bence. Benim de adetime 10 gun kaldi bekliyorum. Bence baska testlerle dene her gun