Bana çok kez çizgi çıkardı ama bu doğruyu da yanlış gösterecek anlamına gelmiyorEki Görüntüle 3625726 merhaba geçen sabah artımed test yaptım iki üç saniye içinde böyle çıktı hepsi mi yanlış sonum veriyo yoksa bi doğruluk payı var mıdır
Ben her iki gebeliğimi de artimedle öğrendim yalanci pozitif diyen çok var ama çizgi hemn mi çıktı adet gecikmesi varmıEki Görüntüle 3625726 merhaba geçen sabah artımed test yaptım iki üç saniye içinde böyle çıktı hepsi mi yanlış sonum veriyo yoksa bi doğruluk payı var mıdır
Evet bunu yaptığımda dört gün geçmişti ve damlatır damlatmaz çıktıBen her iki gebeliğimi de artimedle öğrendim yalanci pozitif diyen çok var ama çizgi hemn mi çıktı adet gecikmesi varmı
Yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım anında da yanlış çizgi çıkar mı bilmiyorumBana çok kez çizgi çıkardı ama bu doğruyu da yanlış gösterecek anlamına gelmiyor
Ama inanın hata payı çok yüksek bir test
Başka testlerle veya kan testiyle doğrulamakta fayda var
O da hemen çıkmış mıydı bekledikçe mi çıktı acabaGeçen sene ben de artimed markayla yapmıştım maalesef yalancı pozitif çıkmıştı.
Bir kan ver sen gebelik olabilirEvet bunu yaptığımda dört gün geçmişti ve damlatır damlatmaz çıktı
Yaa ne kadar zor bi durum dört gündür bekliyorum adet de olmadım hâlâ inanıp umutlanmamak da zorBende de yanlış sonuç verdi, 5-6 saniye sonra çift çizgiyi görmüştüm…
Evet yarın sabah bi baktırcam bunun haricinde iki test daha yaptım çıkmaz diye koymuştum kenara yine çıkmış ama ne kadar sürede çıktığını bilmiyorumBir kan ver sen gebelik olabilir
5-6 saniyede çıkan sonuçtu bu, acile kan vermek için hazırlanırken son kez baktığımda kıpkırmızı 2 çizgi vardı..Yaa ne kadar zor bi durum dört gündür bekliyorum adet de olmadım hâlâ inanıp umutlanmamak da zor
Aynısı gibi5-6 saniyede çıkan sonuçtu bu, acile kan vermek için hazırlanırken son kez baktığımda kıpkırmızı 2 çizgi vardı..
Kan sonucu 1.2 çıkmıştı.
Eğer belirtileriniz varsa kan vermeye gidebilirsiniz ? Zaten test doğru sonucu verdiyse de kanda muhakkak çıkar
Çıktı evet birkaç ay önce yaşadım anında çıktı artımed deYarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım anında da yanlış çizgi çıkar mı bilmiyorum
Off çok sinir bozucu bi durum yaaÇıktı evet birkaç ay önce yaşadım anında çıktı artımed de
Kan verin kurtulun bu strestenOff çok sinir bozucu bi durum yaa
Aynen öyleKan verin kurtulun bu stresten
Elbette doğruluk payı var ama yalancı pozitiflik oranları da çok yüksek. O yüzden doğruluk ihtimaline bile insan inanamıyorEki Görüntüle 3625726 merhaba geçen sabah artımed test yaptım iki üç saniye içinde böyle çıktı hepsi mi yanlış sonum veriyo yoksa bi doğruluk payı var mıdır
Evet kesinlikleElbette doğruluk payı var ama yalancı pozitiflik oranları da çok yüksek. O yüzden doğruluk ihtimaline bile insan inanamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?