- 11 Mart 2021
- 65
- 31
- 38
- 28
Evet hemen çıkmıştı benimde. Ama senin adetin de gecikmiş kan ver bakalım sonucu da yazar mısın merak ettimO da hemen çıkmış mıydı bekledikçe mi çıktı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet hemen çıkmıştı benimde. Ama senin adetin de gecikmiş kan ver bakalım sonucu da yazar mısın merak ettimO da hemen çıkmış mıydı bekledikçe mi çıktı acaba
Yazarım tabi birazdan gidicem öğleden sonra çıkar büyük ihtimalleEvet hemen çıkmıştı benimde. Ama senin adetin de gecikmiş kan ver bakalım sonucu da yazar mısın merak ettiminşallah bebiş seninledir
2.0 çıkmışEvet hemen çıkmıştı benimde. Ama senin adetin de gecikmiş kan ver bakalım sonucu da yazar mısın merak ettiminşallah bebiş seninledir
Artimed insanların duygularıyla oynuyor. Üzülmee lütfen inşallah bir gün biz de kavuşacağız bebislerimize2.0 çıkmış![]()
İnşallahArtimed insanların duygularıyla oynuyor. Üzülmee lütfen inşallah bir gün biz de kavuşacağız bebislerimize![]()
Canım sen günleri mi karıştrdin yoksa ya bir kadın doğuma git istersen birde yada acilden gidebilirsen bir git2.0 çıkmış![]()
Yok bugün dokuz gün oldu geçeli biraz daha olmazsam gidicemCanım sen günleri mi karıştrdin yoksa ya bir kadın doğuma git istersen birde yada acilden gidebilirsen bir git
3 4 gün daha bekle o zaman bakalım inslalh gebelik vardır bu kadar uzun gecikme olmusmuydu daha öncedenYok bugün dokuz gün oldu geçeli biraz daha olmazsam gidicem![]()
Geldi bugün malesef3 4 gün daha bekle o zaman bakalım inslalh gebelik vardır bu kadar uzun gecikme olmusmuydu daha önceden
İlaç vs kullanmsmiydin ki zaten gebelik istenen bir durummuydu yoksa kaza falan mıydı olsaydı en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlereGeldi bugün malesef![]()
İstiyoruz Allah ım isteyen herkese hayırlısyla nasip etsinİlaç vs kullanmsmiydin ki zaten gebelik istenen bir durummuydu yoksa kaza falan mıydı olsaydı en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sizlere
Canım sonucun ne çıktı acaba? İnsan Artımed e para verip bile almamalı ya. Test yaptım ciddiye alıp almamam gerektiğini bile bilmiyorum.İstiyoruz Allah ım isteyen herkese hayırlısyla nasip etsin![]()
Kanda negatif çıktı benim malesef ama sen yine de kan ver belli olmazCanım sonucun ne çıktı acaba? İnsan Artımed e para verip bile almamalı ya. Test yaptım ciddiye alıp almamam gerektiğini bile bilmiyorum.