Artimed erken gebelik testi

Sunsun9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2024
3.230
1.558
48
28
Gebeliğini artimed erken gebelik testiyle öğrenen var mı ? Benim testim bu şekilde ama güvenmiyorum. Belirti olarak mide ağrısı ve yanması var.

Eklentiler

• IMG_20250210_161744.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 318
  • IMG_20250210_154236.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 174
  • IMG_20250210_160145.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 240
Benim de aynısı oldu artimedde çizgi çıktı herkes yalancı cıkarabilir dedi gittim test aldım başka markadan tekrar çizgi çıktı reglime 3 gün var beklemek istiyorum her iki test de böyle

Eklentiler

• IMG_3811.webp
    88,8 KB · Görüntüleme: 233
  • IMG_3718.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 275
Benim de aynısı oldu artimedde çizgi çıktı herkes yalancı cıkarabilir dedi gittim test aldım başka markadan tekrar çizgi çıktı reglime 3 gün var beklemek istiyorum her iki test de böyle
Diğeri hangi marka canım

kızlar 1 yada 2 gün arayla yaptım days doctor feerly vula life diye 3 farklı markayla yaptım böyle çıktı reglme 3 gün var sağlık ocağında kan verdim saat 4 de çıkıcak çok korkuyorum

Eklentiler

• 1000017695.webp
    27 KB · Görüntüleme: 256
Kızlar merhaba artımer erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı. Reglime 3 gün var. 10 gün önce korunmasız ilişkimiz oldu. Sizce hamişmiyim ? Günler geçmiyor ki gecikme takip edebileyim

Benim artimed bu şekildeyken kan testim negatif çıktı maalesef. 2 gün sonra başka bir markayla deneyin.

Kan testi verdim 0.100 çıktı negatif maalesef bakalım belki adet günüme durumlar değişir

Bu teste güvenme lütfen. Çok fazla yalancı pozitif çıkarıyor. Mutlaka başka markayla dene. Benim aynı şekilde çizgi çıktığında kan testim negatifti
Yia benim adetler düzensiz ve günlerim geçti 4 test tutum iki artimed diyer ikisi farklı çıkmadi ama artı Med kaset test ve erken gebelikte pozitif görünüyor şaşırdım kaldım

Yia benim adetler düzensiz ve günlerim geçti 4 test tutum iki artimed diyer ikisi farklı çıkmadi ama artı Med kaset test ve erken gebelikte pozitif görünüyor şaşırdım kaldım
Yalancı pozitif olma ihtimali çok yüksek maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…