- 12 Kasım 2021
- 326
- 50
- 48
- Konu Sahibi Kullanmiyoruuum
-
Ay evet ya bende ondan şüphede kaldım ama kaset testi için ne düşünürler bilemedim buraya sormak istedimArtımed görünce bişi yazamıyorum çokça sabıkalı bir test
Doğru söylüyorsunuzAl birini vuur ötekine canım. Ama tabii pozitif görüp pozitif olan da var. En iyisi fazla umut etmeden en kısa zamanda başka marka ile denemek...
Ben artimedle öğrendim canım ama saniyeler içinde çıktı.daga önce kuruma olup çok yanıltı beniAl birini vuur ötekine canım. Ama tabii pozitif görüp pozitif olan da var. En iyisi fazla umut etmeden en kısa zamanda başka marka ile denemek...
Bakar tabii testte pozitif gördüğünüzü söylersinizDoğru söylüyorsunuzyarın randevum var dahiliye doktorundan beta hcg ye bakmasını isteyeceğim umarım bakar kesin sonuç en azından
İşte her zaman öyle olmuyor malesef 3 artımed aynı anda kıpkırmızı çıkardı ama negatifti. Çok sinir bozucu bir test..Ben artimedle öğrendim canım ama saniyeler içinde çıktı.daga önce kuruma olup çok yanıltı beni
Erken testiyle mi kaset testiyle mi öğrendinizBen artimedle öğrendim canım ama saniyeler içinde çıktı.daga önce kuruma olup çok yanıltı beni
AmiinnBakar tabii testte pozitif gördüğünüzü söylersinizİnşaAllah vardır
Erken testiyle mi kaset testiyle mi öğrendinka
KasetErken testiyle mi kaset testiyle mi öğrendiniz
Evet daha önce benimde cok kandirdiİşte her zaman öyle olmuyor malesef 3 artımed aynı anda kıpkırmızı çıkardı ama negatifti. Çok sinir bozucu bir test..
Kuruma değil gibi duruyo ama sanki çok damlatmış idrarı . Bide artımedin aynı tip o testi bende de öyle çıkarmıştı kendi şu an size danıştığım testimde daha önce silik falan görmemiştimKızlar bunlar Kurumami, beş on dakikada çıkmış arkadaşın.
Evet idrarı çok damlatmış sonra kenara koymuş 5 dakika sonra bakınca çok damlattı dağılmış bu şekilde kalmış hayırlısı olsun artık siz kan verdiniz miKuruma değil gibi duruyo ama sanki çok damlatmış idrarı . Bide artımedin aynı tip o testi bende de öyle çıkarmıştı kendi şu an size danıştığım testimde daha önce silik falan görmemiştim
Umarım yine de pozitif sonuç alır başka bi test denesin . Bugün vericem randevum 2 deEvet idrarı çok damlatmış sonra kenara koymuş 5 dakika sonra bakınca çok damlattı dağılmış bu şekilde kalmış hayırlısı olsun artık siz kan verdiniz mi
İnşallah haber verinUmarım yine de pozitif sonuç alır başka bi test denesin . Bugün vericem randevum 2 de
Kan veremedim ya doktor betaya bakamıyorum ben dediİnşallah haber verin
Doktor beta bakmayınca ovula erken gebelik testi aldım sanırım bu ay da olmadı hayırlısı artık Rabbim kolaylıkla nasip etsinİnşallah haber verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?