• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artımed erken ve kaset test

Doktor beta bakmayınca ovula erken gebelik testi aldım sanırım bu ay da olmadı hayırlısı artık Rabbim kolaylıkla nasip etsin
Canım sen en güzelinden awox ve laboquick testleri bir sipariş ediver internetten bulunsun. Bu gebelik testleri hep şüpheli ve şaibeli testler. Ne görsem güvenmen. Olmadı da demeyiver daha regl olmadın neticede 😊

Kızlar merhaba öncelikle Artımed markasının erken testlerinin sıkıntılı olduğunu biliyorum ama nöbetçi eczane farklı marka satmadığı için eşim bunları almış . Erken testin biri negatif biri pozitif çıktı pozitif olanı ekliyorum . Akşamdan bir tane daha kaset test yaptım ama bembeyazdı sonradan çizgi bile çıkmadı . Bir de sabah idrarı ile denedim 10 dakika da çok silik bir çizgi çıktı . Kurumuş hali ile ilk hallerini atacağım umarım görünür . Yorumlarmısınız adet ağrısı idrarda koyuluk koku hassasiyeti dışında bir belirtim yok gelen giden bir ağrı var ve 2-3 gün önce sarımsı şeffaf bi akıntı gelmişti yoğun daha da gelmedi . Adetime 2 gün var
Ben artimedle ogrendim hamileligimi kanda 1007 cikti

Back
X