- 25 Haziran 2021
- 474
- 327
- 23
- 29
- Konu Sahibi Koredizisever
-
Testi atar mısın bakalımArtimed gebelik testi güvenilir mi hafif silik çizgi var ama yeni test aldım days comfort bozuk çıktı bende artimedi size sorayım dedim
Canim bu test negatif
Ne zaman bat
Aynen beklemiş hali , hadi bakalım başka seferlere cevap için teşekkürler:))Canim bu test negatif
Burda bekletilmis hali ilk 5 dkaki degil galiba degilmi
Gebelik varsa ilk 5 dkda cikar silik olsa bile hamilesinAynen beklemiş hali , hadi bakalım başka seferlere cevap için teşekkürler:))
Suan batın üstünden 3 gun geçti ama olmadıNe zaman bat
Himm buyuk ihtimalle hamile degilsinSuan batın üstünden 3 gun geçti ama olmadı
Evt guvenli hatta cok silik cikartiyo bsska bi test dene net cikarirArtimed gebelik testi güvenilir mi hafif silik çizgi var ama yeni test aldım days comfort bozuk çıktı bende artimedi size sorayım dedim
Ya batın geçmesi ovulasyon t nin daha koyu olmadı bir de ovulasyonla yumurtlama ya denk getirdim + sogan kuru yaptım çok düzenli olmasada on gün yaptım . Doktor muayenesinde sıkıntın yok polistik over falan filan kist mist yok sen folik aside başla dedi 2 aydır kullanıyorum ha bi de benim dongum düzenliydi 2 yıl hap kullanmak zorunda kaldım sağlık sebeplerinden dahiliye doktoru düzenini bozar dedi . Tam bozmadı ama 28 gün 33 güne çıkmıştı ama düzensiz değildi neyse sonra folik asit düzenledi 28 güne çekti geri döngüyü iki aydır bu ayda geç kalma da olunca sanki hepsi üst işte gelip bana suphelen diyor gibi :))Gebelik varsa ilk 5 dkda cikar silik olsa bile hamilesin
Ama bekletilmiş halinde silik cizgi hafif cikiyor
Bende hep kendimi kandirirdim o silik cizgiyle
Aldım valla bozuk çıktıEvt guvenli hatta cok silik cikartiyo bsska bi test dene net cikarir
Belki adet tarihine yakin yumurtlama oluyo oyuzden ovulasyon t daha koyu cikiyordurYa batın geçmesi ovulasyon t nin daha koyu olmadı bir de ovulasyonla yumurtlama ya denk getirdim + sogan kuru yaptım çok düzenli olmasada on gün yaptım . Doktor muayenesinde sıkıntın yok polistik over falan filan kist mist yok sen folik aside başla dedi 2 aydır kullanıyorum ha bi de benim dongum düzenliydi 2 yıl hap kullanmak zorunda kaldım sağlık sebeplerinden dahiliye doktoru düzenini bozar dedi . Tam bozmadı ama 28 gün 33 güne çıkmıştı ama düzensiz değildi neyse sonra folik asit düzenledi 28 güne çekti geri döngüyü iki aydır bu ayda geç kalma da olunca sanki hepsi üst işte gelip bana suphelen diyor gibi :))
Belki adet tarihine yakin yumurtlama oluyo oyuzden ovulasyon t daha koyu cikiyordur
Bende de hic bi sorunum yoktu 2 yil olmadi klomenle 2 defa hamile kaldim ama kurtaj oldum
Geçmiş olsun canım rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinBelki adet tarihine yakin yumurtlama oluyo oyuzden ovulasyon t daha koyu cikiyordur
Bende de hic bi sorunum yoktu 2 yil olmadi klomenle 2 defa hamile kaldim ama kurtaj oldum
Birinci pikten sonra 17. Gun 2. Pikten sonra 6. Gun bat 3 gun geçti. Ya sabah ilk idrarla olduğu için uyuyakaldımKeşke yaptıktan 5 dk sonraki sonucu atsaydınız daha net anlaşılırdı. Ovulasyondan sonra kaçıncı gün?
Canim ikinci yumurtlama olursa bat tarihinden otomatik 14 sonrasına mi geciyorBelki adet tarihine yakin yumurtlama oluyo oyuzden ovulasyon t daha koyu cikiyordur
Evet ne zaman yumurtlarsan ozamana gore adet oluyorsunCanim ikinci yumurtlama olursa bat tarihinden otomatik 14 sonrasına mi geciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?