- 12 Ekim 2018
- 264
- 196
- 53
- 29
- Konu Sahibi Zuleyha_42
-
Ben bu markayla gebe olduğumu öğrendim canım artımed güzel bir marka gebelik testi dışında bir çok farklı ürünleride var daha önce eczanede çalıştığım için biliyorum gayet güzel bir markadır erken gebelik testleri hariç öbür normal kaset testler zaten hepsi aynı mantık çalışıyor canım markası önemli değil hepsi 20 üzeri b hcg algılayabiliyor kaset testlerin yani marka pek önemli değil.Kızlar ilk defa duydum nasıl bir test ? Doğruluk oranı nedir ?
Bata 3 gün kala biraz silik bir çizgi çıktı . Testin üzerinde gebelik haftasının erken olması sebebiyle bazen çizgi açık kırmızı olabilir bu kabul edilir diye yazmştı ama emin olamadimBen bu markayla gebe olduğumu öğrendim canım artımed güzel bir marka gebelik testi dışında bir çok farklı ürünleride var daha önce eczanede çalıştığım için biliyorum gayet güzel bir markadır erken gebelik testleri hariç öbür normal kaset testler zaten hepsi aynı mantık çalışıyor canım markası önemli değil hepsi 20 üzeri b hcg algılayabiliyor kaset testlerin yani marka pek önemli değil.
Herhangi bir belirtimde yok tamamen iç güdüsel yaptm testi , bata 2 gün kaldı .Benim bundan silik çıkmıştı ilk gebeliğim de senin bariz canım ya ben burdayım diyorkan ver bide kuzum kesin olsun.
Herhangi bir belirtimde yok tamamen iç güdüsel yaptm testi , bata 2 gün kaldı .Hayrlsı olsn inşallah , akşam yapmstm testi birde sabah ilk idrarla da değil . Kan verecegim yarın inşallah
Evet canım arkasında yazıyor silik çıktıysa biraz daha bekle bence canım bat gelsin geçerse tekrar yap şu an beta hcg yeni yükseldiği için silik çıkmıştır bende aynı testle silik bi şekilde öğrendim ve kan verdim betam 24 tü zaten bu testler 20 üzeri alğıladığı için benim de 24 olduğu için silik çıktı muhtemelen seninde 20 30 arasıdır henüZ değerin çok yeni allah hayırlısı nı versin tatlım inşallah güzel bir şekilde artar betan ve sağlıklı olurBata 3 gün kala biraz silik bir çizgi çıktı . Testin üzerinde gebelik haftasının erken olması sebebiyle bazen çizgi açık kırmızı olabilir bu kabul edilir diye yazmştı ama emin olamadim
Saol canim benim , inşallah hayirli haberlerle gelirimBende soğuk algınlığı gibi oldu 2 gebeliğimde de, erken gebelik testi yapmıştım ve o kadar siliktiki yani senin testin benimkinin yanında parlıyorinşallah yarın kan verdiğinde güzel sonucunu bizimle paylaş
Hayrlsı olsun inşallah yaEvet canım arkasında yazıyor silik çıktıysa biraz daha bekle bence canım bat gelsin geçerse tekrar yap şu an beta hcg yeni yükseldiği için silik çıkmıştır bende aynı testle silik bi şekilde öğrendim ve kan verdim betam 24 tü zaten bu testler 20 üzeri alğıladığı için benim de 24 olduğu için silik çıktı muhtemelen seninde 20 30 arasıdır henüZ değerin çok yeni allah hayırlısı nı versin tatlım inşallah güzel bir şekilde artar betan ve sağlıklı olur
Genelde hiç ümit olunmayan aylarda oluyorHayrlsı olsun inşallah yahâlâ inanamıyorum bu ay hiç ümidim yoktu
Aminnn canımmmGenelde hiç ümit olunmayan aylarda oluyorbende öyleydim kafam çok rahattı baktım olmuş Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Hayrlı olsn canm cok sevindimGüvenebilirsiniz ben gebeyim ve testim böyle çıktı.
Sanmıyorum , ne kadar gecikti adetiniz acaba ?Eki Görüntüle 2757364 kızlar T kısmı daha koyu yanlışlık olabilir mi
Canm 10 gün gecikmeyle bu kadar koyu olması normal . Gebelik haftan ilerlemiş demekki . Hayırlısı olsun inşallah . Kan testi verin beklemeden10 gün gecikti artımed gebelik testi yaptım bu sabah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?