Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Artımed gebelik testi yalancı pozitif mi çıkarıyor
Adetime bir hafta var aşırı sivilcelenmem ve göğüslerde hassasiyet var.Test aldım artımed hemen çizgi çıktı iki dk içerisinde ama yalancı çıkarıyor diyorlar.
Adetime bir hafta var aşırı sivilcelenmem ve göğüslerde hassasiyet var.Test aldım artımed hemen çizgi çıktı iki dk içerisinde ama yalancı çıkarıyor diyorlar.
Hemde ne yalancı çıkarıyor berbat bir marka satılması bile saçma o derece yani. Bide kaseti bu bir hafta kala bu kadar hassas ölçüm pek yapamaz. Daha güvenilir bir test ile deneyin bence. Predictor early laboquick artimed bunlar güvenilir yalancı çizgi kuruma çizgisi falan çıkarmaz
Ben ovulasyonumu beklerken denedim ve pozitif cikardi ama mümkün degil hamile olmam cünkü daha adetimin 16. günündeydim ve catlamayi da ovulasyon ile takip ediyordum sadece bu teste herkes sorunlu dedigi icin deneyip atayim demistim. Bayagi pespembe bir pozitif cikardi hem de.
Bugün mirateck marka aldım demin yaptım çok çok silik çıktı flaş ile görünüyor testin kendi çizgisimi anlamadım 10 dk sonra görebildim çizgiyi dükkandan çok az koyu gibi yarın yine yapacağım koyulaşırsa kan vereceğim