- 12 Nisan 2025
- 5
- 2
- 1
- 25
- Konu Sahibi aselilknur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde ne yalancı çıkarıyor berbat bir marka satılması bile saçma o derece yani. Bide kaseti bu bir hafta kala bu kadar hassas ölçüm pek yapamaz. Daha güvenilir bir test ile deneyin bence. Predictor early laboquick artimed bunlar güvenilir yalancı çizgi kuruma çizgisi falan çıkarmazAdetime bir hafta var aşırı sivilcelenmem ve göğüslerde hassasiyet var.Test aldım artımed hemen çizgi çıktı iki dk içerisinde ama yalancı çıkarıyor diyorlar.
Merhaba aynen bende öyleyim testimiz de benziyor acaba son durumunuz nedirAdetime bir hafta var aşırı sivilcelenmem ve göğüslerde hassasiyet var.Test aldım artımed hemen çizgi çıktı iki dk içerisinde ama yalancı çıkarıyor diyorlar.
Evet öyle diyor çoğunluk hayırlısıMalesef yalancı çıkarıyor genellikle
Ben ovulasyonumu beklerken denedim ve pozitif cikardi ama mümkün degil hamile olmam cünkü daha adetimin 16. günündeydim ve catlamayi da ovulasyon ile takip ediyordum sadece bu teste herkes sorunlu dedigi icin deneyip atayim demistim. Bayagi pespembe bir pozitif cikardi hem de.Adetime bir hafta var aşırı sivilcelenmem ve göğüslerde hassasiyet var.Test aldım artımed hemen çizgi çıktı iki dk içerisinde ama yalancı çıkarıyor diyorlar.
Hamile değilim canımMerhaba aynen bende öyleyim testimiz de benziyor acaba son durumunuz nedir
Bazen doğru da çıkartıyor ben erken gebeliğini yapmıştım pozitifdi sonra guveneyip başka test yaptimda ondada çıkınca kan verdimKızlar merhaba yarın regl gunum şimdi artimed kaset test yaptım 2 adet vardı ikisini de aynı anda denedim ve 5 saniye içinde ikisinde de çizgi çıktı. Ama bu test yalancı diyorlar güvenemiyorum ya bakabilirmsnz lutfenn
Merhabalar sorucunuz nedir acabaKızlar merhaba yarın regl gunum şimdi artimed kaset test yaptım 2 adet vardı ikisini de aynı anda denedim ve 5 saniye içinde ikisinde de çizgi çıktı. Ama bu test yalancı diyorlar güvenemiyorum ya bakabilirmsnz lutfenn