Artimed gebelik testi

Sevcann26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2023
9
3
1
30
Merhaba aşağıdaki gebelik testi yaptıktan sonra hastaneye acile kan testi vermeye gittim beta değeri. 207 çıktı 4 hafta hamilesin dedi doktor :) kendi doktoruma da sonucumu attığımda o da aynı şeyi söyledi ve kasıklarımda ara ara sancım oluyor. Salı günü ilk kontrolume gideceğim. Bugun gidip bi test daha alıp denemek istedim artimed diye bir marka. Onda aşırı silik çıktı.
Normal mı testten teste değişiyor mu anlamadım bilgilendirir misiniz kızlar.
Sağdaki kan testi vermeden önceki ilk testim soldaki de bugun yaptığım ikinci testim

Eklentiler

• IMG_20230415_143753-02.webp
    IMG_20230415_143753-02.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 1.167
  • IMG_20230414_102528.webp
    IMG_20230414_102528.webp
    9 KB · Görüntüleme: 836
Sağdaki daha hassas bir test olduğu için daha koyu çıkmış olabilir. Adetiniz kaç gün gecikmişti

Aslında 4 haftalık gebelikte testte daha koyu çıkması gerekirdi bence testin hassasiyeti düşük sizinle bir alakası yok sağdaki test erken gebelik testiyse onlar daha hassas ve doğal olarak daha koyu çıkıyor 🙏🏼 allah hayırlı etsin banada dua edermisin🥹

Aslında 4 haftalık gebelikte testte daha koyu çıkması gerekirdi bence testin hassasiyeti düşük sizinle bir alakası yok sağdaki test erken gebelik testiyse onlar daha hassas ve doğal olarak daha koyu çıkıyor 🙏🏼 allah hayırlı etsin banada dua edermisin🥹
Ever dediğiniz gibi daha koyu çıkan hassas olan testti. Çok teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏

Merhaba aşağıdaki gebelik testi yaptıktan sonra hastaneye acile kan testi vermeye gittim beta değeri. 207 çıktı 4 hafta hamilesin dedi doktor :) kendi doktoruma da sonucumu attığımda o da aynı şeyi söyledi ve kasıklarımda ara ara sancım oluyor. Salı günü ilk kontrolume gideceğim. Bugun gidip bi test daha alıp denemek istedim artimed diye bir marka. Onda aşırı silik çıktı.
Normal mı testten teste değişiyor mu anlamadım bilgilendirir misiniz kızlar.
Sağdaki kan testi vermeden önceki ilk testim soldaki de bugun yaptığım ikinci testim
Pembe olan testin markası nedir

Hayırlı olsun gittiniz mi muayneye kese kalp atışı ne zaman duyulur bilgi verildi mi

Back
X