Artimed gebelik testinde bakar mısınız

Kisgunesim22

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2018
612
777
103
IMG_20220817_150622.webp

Kizlar testine bakarmisiniz. Silik çizgi 1 dk içinde çıktı. Adetlerim bikac gün ileri yada geri gelebiliyor tam günü belli değil ama dün bugün yarın falan adet olmam gerekiyor normalde. İlk geveligimde 4-5 gün erken öğrenmiştim. Sanki yok gibi geliyor bana belirtim yok ama testte gayet net. Bu marka kullanan var mı yanıltır mi sizce. Eşim işten gelince akşam başka bı marka aldiricam bide

Eki Görüntüle 3114955
Kizlar testine bakarmisiniz. Silik çizgi 1 dk içinde çıktı. Adetlerim bikac gün ileri yada geri gelebiliyor tam günü belli değil ama dün bugün yarın falan adet olmam gerekiyor normalde. İlk geveligimde 4-5 gün erken öğrenmiştim. Sanki yok gibi geliyor bana belirtim yok ama testte gayet net. Bu marka kullanan var mı yanıltır mi sizce. Eşim işten gelince akşam başka bı marka aldiricam bide
Bence gayet var

Cnm belirgin duruyor..için rahat etsin istersen erken gebelik testi iste eşinden predictor marka filan ben en son onunla yaptım daha belirgindi.

İlişki günlerime baktığım zaman çok olabilecek bişey gelmiyor pek değerlendiremedik ondan ihtimal vermiyorum ama çizgi de gayet net ve hemen çıktı. Biyerde yorum okudum çift çizgi çıkıyor ama kan testim negatif diye. Acaba yanlış mı veriyor artimed diye düşünmüyor değilim ama.bi yandan da çok heyecanlıyım. Bakalım eşim akşam da başka bi test alsın bakalım o nasıl çıkacak. Ama eğer negatif çıkarsa büyük hayal kırıklığı olur benim için

Eki Görüntüle 3114955
Yaniltmaz gayet net var gibi kan verin bence

İlişki günlerime baktığım zaman çok olabilecek bişey gelmiyor pek değerlendiremedik ondan ihtimal vermiyorum ama çizgi de gayet net ve hemen çıktı. Biyerde yorum okudum çift çizgi çıkıyor ama kan testim negatif diye. Acaba yanlış mı veriyor artimed diye düşünmüyor değilim ama.bi yandan da çok heyecanlıyım. Bakalım eşim akşam da başka bi test alsın bakalım o nasıl çıkacak. Ama eğer negatif çıkarsa büyük hayal kırıklığı olur benim için
Kaset yaniltmaz bence var hattaaaaaaa hayırlı olsun 🤲🥰😍

Kaset yaniltmaz bence var hattaaaaaaa hayırlı olsun 🤲🥰😍
Yaa inşallah canım çok sağol.benim de bu zamana kadar yaptığım kaset testler hep doğru sonuç verdi.ama bı yorum okudum bu marka hakkında çift çizgi çıktı ama kan sonucum negatifti diye ondan supheye dustum.aksam bı test daha yapicam o da pozitif çıkarsa kan vericem

Yaa inşallah canım çok sağol.benim de bu zamana kadar yaptığım kaset testler hep doğru sonuç verdi.ama bı yorum okudum bu marka hakkında çift çizgi çıktı ama kan sonucum negatifti diye ondan supheye dustum.aksam bı test daha yapicam o da pozitif çıkarsa kan vericem
Bize haber vermeyi unutmaaaa 🤗🤗🤗

Eki Görüntüle 3114955
En güvendiğim marka artımeddir benim asla yanıltmadı beni bende artımedle öğrendim hamile olduğumu 2 gün önce 🤭

Bence de kaset testin yanılma payı çok düşük. Birde benim tanıdığım biri de idrar testinde pozitif görüp kan verdiğinde negatif çıkmıştı. 2 hafta sonra falan kan testini tekrarladığında kanda da pozitif çıktı. Ona doktoru bilinenin aksine beta hcg hormonu önce idrara sonra kana geçer demiş. Bu konu tartışılır ama önce kana da idrara da geçse sende gebelik var bence ☺️ Rabbim gönlüne göre versin. Darısı ben de dahil tüm isteyenlere inşallah 🤲🌺

Hepinize çok teşekkür ederim inanılmaz bı mutluluk Allah isteyen herkese nasip etsin🤲 inşallah sağlıkla kucağıma almak nasip olur

Back
X