İnşallah pozitiftir gerçektenEvet ben ilk defa sipariş verdim bu testten ama bin pişman oldum yorumlar hep testin aldattığını söylüyor hayırlısı bakalım başka bir testle denerim inş
İnşallah pozitiftir gerçekteninşallah ya hayırlıyla tabi ki çok istiyorum nasip bakalım
Bennde sende görüyorum bize bebişler ver allahımmKızlar selam klasik tüm anne adaylarının yaşadığı heyecan ve meraklı bekleyiş sebebiyle reglime 4 gün kala artımed kaset test yaptım ilk on dakika da çok çok silik çizgi belirdi ancak genelde bu testle ilgili yaşancı çizgilerin olduğu yazıyor yine de olumlu sonuç alanlarınız oldu mu merak ediyorum
Ay amin inşallah ya çok silik çizgi umut ışığı oluyor bizlere ama bekleyelim bakalım seninkini de çok merak ettim inşallah pozitif sonuçları görürüzBennde sende görüyorum bize bebişler ver allahımm
Merhaba canım bugünde bunu yaptım bakalım bi umutAy amin inşallah ya çok silik çizgi umut ışığı oluyor bizlere ama bekleyelim bakalım seninkini de çok merak ettim inşallah pozitif sonuçları görürüz
Merhaba canım sanada :) Ben attığın fotoların birinde çok silik gördüm diğerlerinde göremedim canım ama sence dünle bugün arasında fark varmı testlerin de sen daha net görürsünMerhaba canım bugünde bunu yaptım bakalım bi umut
Siz tekrar test yaptınız mı acabaMerhaba canım sanada :) Ben attığın fotoların birinde çok silik gördüm diğerlerinde göremedim canım ama sence dünle bugün arasında fark varmı testlerin de sen daha net görürsün
Evet yaptım canım bugün erken gebelik olandan eşime aldırdım pozitif çıktı ama daha reglim geçmedi geçtikten sonra ve kan verdikten sonra sevinicem inşallahSiz tekrar test yaptınız mı acaba
Aa süper canım. Kaset testte de adet gecikmeden pozitif olabiliyor o zaman. Bu ay tedavi falan görmüş müydünEvet yaptım canım bugün erken gebelik olandan eşime aldırdım pozitif çıktı ama daha reglim geçmedi geçtikten sonra ve kan verdikten sonra sevinicem inşallah
Evet canım farklandı git gide daha belirgin oluyoMerhaba canım sanada :) Ben attığın fotoların birinde çok silik gördüm diğerlerinde göremedim canım ama sence dünle bugün arasında fark varmı testlerin de sen daha net görürsün
Tabi olabiliyor ben hep ilk kaset testle öğrendim regliden önce.canım tedavi olmadım hiçAa süper canım. Kaset testte de adet gecikmeden pozitif olabiliyor o zaman. Bu ay tedavi falan görmüş müydün
Ay süper çok sevindim inşallah gittikçe renk koyulaşır. Üç gün var reglime canımEvet canım farklandı git gide daha belirgin oluyo
Senin regl olmana ne kadar var
Anladım canımTabi olabiliyor ben hep ilk kaset testle öğrendim regliden önce.canım tedavi olmadım hiç
Benimde son altı bakalım nasip kısmet inşallah bebişlerimiz olurAy süper çok sevindim inşallah gittikçe renk koyulaşır. Üç gün var reglime canım
Ay inşallah rabbim en hayırlı olanı nasip etsin bizlere inşallah güzel haberlerimizi verelimBenimde son altı bakalım nasip kısmet inşallah bebişlerimiz olur
Hamile çıktınızmı acabaKızlar selam klasik tüm anne adaylarının yaşadığı heyecan ve meraklı bekleyiş sebebiyle reglime 4 gün kala artımed kaset test yaptım ilk on dakika da çok çok silik çizgi belirdi ancak genelde bu testle ilgili yaşancı çizgilerin olduğu yazıyor yine de olumlu sonuç alanlarınız oldu mu merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?