Artımed pozitif test

Elifingunlugu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2021
222
210
33
Bu testi yaptım adetime 2 gün vardı ve ben pozitif olduğunu düşündüm. Çizgi ilk 2 dakika içinde çıktı. Kan testi ise <1.20 çıktı bu test güvenilir değil mi?
20230710_170859.webp

Cnm bunu bilemm ama artmed testi erkn gebelik testi açık net hep ikinci çizgi çıkart bnu blmyorm.ama kan herdaim doğru derler

Bu testi yaptım adetime 2 gün vardı ve ben pozitif olduğunu düşündüm. Çizgi ilk 2 dakika içinde çıktı. Kan testi ise <1.20 çıktı bu test güvenilir değil mi?
Eki Görüntüle 3270349
Aynısını dün gece ben yaşadım bu kadar net değildi silikti ama hemen çıktı eşimle şok olduk:) bu arada adetim 5 gün gecikmişti bir de. Özel hastane evimize çok yakın gecenin 11inde gittik ve değerim negatif çıktı. Artımed ten nefret ediyoruö artık:(((( inanılmaz bir hayal kırıklığıydı… bu arada gebesiniz galiba çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Nolur bizlere de dua et. Çok zor bir psikoloji…😢🙏🏼

Aynısını dün gece ben yaşadım bu kadar net değildi silikti ama hemen çıktı eşimle şok olduk:) bu arada adetim 5 gün gecikmişti bir de. Özel hastane evimize çok yakın gecenin 11inde gittik ve değerim negatif çıktı. Artımed ten nefret ediyoruö artık:KK43:((( inanılmaz bir hayal kırıklığıydı… bu arada gebesiniz galiba çok sevindim. Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin. Nolur bizlere de dua et. Çok zor bir psikoloji…😢🙏🏼
Evet bu test kesinlikle hatalı canım o kadar hızlı ve belirgin çizgi veriyor ki. Ben de çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım kaç gün üzüldüm hala hiç unutamam :KK43: bu testten 2 ay sonra hamile kalmışım, şans eseri kanda öğrendim ben, bu testten sonra yemin etmiştim zaten daha yapmıcam idrar testi diye. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.. çok da bekletmesin rabbim kimseyi 🙏 çok çok zor

Evet bu test kesinlikle hatalı canım o kadar hızlı ve belirgin çizgi veriyor ki. Ben de çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım kaç gün üzüldüm hala hiç unutamam :KK43: bu testten 2 ay sonra hamile kalmışım, şans eseri kanda öğrendim ben, bu testten sonra yemin etmiştim zaten daha yapmıcam idrar testi diye. Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.. çok da bekletmesin rabbim kimseyi 🙏 çok çok zor
Amin canım ben de artık yemin ettim test yapmayacağım… inşallah bir gün biz de yaşarız o duyguyu… 🙏🏼😢

Back
X