Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Son regl tarihim 19 Nisan, geçmişte 2 kayıbım var reglim gecikince artimedin testini ilk idrar ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Yalancı pozitif çok gören olduğu için paylaşmak istedim yorumlarınıza ihtiyacım var
Son regl tarihim 19 Nisan, geçmişte 2 kayıbım var reglim gecikince artimedin testini ilk idrar ile yaptım. Anında ikinci çizgi belirdi. Yalancı pozitif çok gören olduğu için paylaşmak istedim yorumlarınıza ihtiyacım var
Bu kadar belirgin yalancı pozitif verende gormedim pek, test evet yalanci pozitif veriyor ama daha silik sekilde gordum genellikle tam emin degilim ama bence olabilir :) yarın baska marka ile dene silikde olsa gorursen kan verirsin netlestirirsin