• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Artk bebek maazalarna bakp zlmyorum, neden mi?

ben almasamda kayınvalidem alıyor.görümcem doğum yaptı ona alırken banada alıyor.ben kızıyorum ama galiba ben kıskanmayın üzümeyim diye alıyor.yinede doğmamış çocuğa don biçme derler bizim orda.bende sürekli bakıyorum özellikle kız çocuk kıyafetlerine.bazen durumu iyi olmayan tanıdıkların çocuklarına alıp gönderiyorum.minik tokalar bandanalar alıyorum.benim bebişim gelsin zaten evimizin sultanı olacak ona neler alırım neler.

slm arkadaslar. Ne yazikki ben de bebek kiyafetleri gorunce moralim cok bozuluyor bazen arkadaslarimin cocuklarina aliyorum dogum gunu olsun olmasin. Bu beni mutlu ediyor.Her ne kadar umudumu yitirdi isemde belki bir umut Allah banada nasip eder. Yas olmus 40 artik tamamen umuttsuzum...:oklava:

slm arkadaslar. Ne yazikki ben de bebek kiyafetleri gorunce moralim cok bozuluyor bazen arkadaslarimin cocuklarina aliyorum dogum gunu olsun olmasin. Bu beni mutlu ediyor.Her ne kadar umudumu yitirdi isemde belki bir umut Allah banada nasip eder. Yas olmus 40 artik tamamen umuttsuzum...:oklava:
moralini bozma,Allah'tan umut kesilmez.inşallah hepimizin bebeği olucak:Saruboceq:

aslında hiç birbirini görmeyene ne kadar çok kişi aslında ne kadarda benzer duyguları aynı anlarda hissedebiliyoruz.yazdıklarınızı okudukça kendimden o kadar çok şey buluyorumki

Bende almamak için zor tutuyordum kendimi...evet alıyorum artık kendimi rahatlatıyorum hoşuma gidiyor çok mutluyumm.. ;)) wlbwt bizimde bebişlerimiz olacak..

bende bebek kıyafetleri gördüğümde keske benımde olsada gıydırsem diyorum ve baslıyorum ağlamaya artık misafirliğe bile gıtmıyorum cunku herkes bebegıyle ılgılı konusuyor maması bezi vs insallah en kısa zamnda Allah bebişimizi kucagımıza almayı nasip eder Allah hepimize sabır versin

benim ablam 40 yaşıda 2 gün önce bebeği dünyaya geldi.üstelik 18 yıl istemişti,tedaviler görmüştü de olmamıştı.artık umudunu yitirmişti,5 yıldır tedaviyi de bırakmıştı ki hamile kaldı.Allah büyük,hiç belli olmaz.

Back
X