artk cok bunaldımm napıcamı bılemıyorm

Bırde bu zmna kdr bnm gorustgm olmadı arkdsm vesılesyle tanıstk ve 5ay peşimi bırakmadı. Arkdsmda tanıdıgı ıcın ve cıddı oldu için bnde aileme soyledm ailem istiyo sıkıntı yok. En buyuk sıkıntı bna kendısını hıslerini ifade edememesi....

Canım benim eşimde aynen senin sevgilin gibi biriydi içine kapanık kırılgan duygularını belli etmeyen sevmeyi bilen ama göstermeyi beceremeyen. İç dünyası çok mükemmeldir onların zamanla sana karşı daha samimi olmaya başlayacak ama sana da Allah sabır versin tabi çünkü çok zor böyle adamlarla ilişki yaşamak. Evlenmeden önce neye küstü ne hissetti hep anlamaya çalışırdım anlayamazdım. Her adımı sen atmaya çalışıyorsun gibi hissediyorsun zamanla. Ama geçiyor zamanla ve paylaşımlarınız arttıkça samimi bir hal alıyor. Seviyorsan bırakma sevildiğini göreceksin

Seni zor bir evlilik bekliyor. Erkeğin güçlü olması lazım psikolojik olarak. Böyle giderse bu adam seni bezdirdi. Öyle KV adayı beni sevmişle falan yürümez bu işler.

Tatli dilliden kork bacim yavrum demeden konuşmazdi evlendim hayatimi cehennme cevirdi konulatima bi bakta şok geçir sonradan sokar dikenini haberin olmazzz

Erkek utaniyorsa ve gercekten seviyorsa ifade edemez sevmeyen biri acikca seni seviyorum der benim fikrimce adamin bu kadar onurunu zedelerseniz yakinda sizden nefret etmeye baslayacaktir emin olun uzerine gitmeyin aciklamiyorsa sizde dakka başi seni seviyorum demeyin uyumlu olmaya calişin

Cok tesekkur ederim cvbn için cok Haklısın Uzgun melek37. .. Dile kolay gelıyor ama bn gercktn sıkıntıdaym bu konuda bnı sevdığındn emınm şüpem yok ama her olay karsısnda bu kdr susması zoruma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…