- 4 Şubat 2017
- 38
- 8
- 1
- Konu Sahibi Sadece-sennn
-
Canım benim eşimde aynen senin sevgilin gibi biriydi içine kapanık kırılgan duygularını belli etmeyen sevmeyi bilen ama göstermeyi beceremeyen. İç dünyası çok mükemmeldir onların zamanla sana karşı daha samimi olmaya başlayacak ama sana da Allah sabır versin tabi çünkü çok zor böyle adamlarla ilişki yaşamak. Evlenmeden önce neye küstü ne hissetti hep anlamaya çalışırdım anlayamazdım. Her adımı sen atmaya çalışıyorsun gibi hissediyorsun zamanla. Ama geçiyor zamanla ve paylaşımlarınız arttıkça samimi bir hal alıyor. Seviyorsan bırakma sevildiğini göreceksinUzatmada konuya dalıcam sırf bu konu için üye oldum...kızlar ben bi arkdsm vesılesi ile bırıyle görüştm yaklaşk bır yıl oldu. Ailelerimiz tanıstı annesi ve halasını tanıyorum sadece. Yazında ınş söz olacak. Sorun su ki bu görüştüğüm kişi ile sıkıntılarm var ve tecrubeli olanlardn cvp beklıyorm. Mesela Size bi olaydan bahsedeyim. Gecen hafta bir konu yüzündn tartıştk hatrlamıyorm. Ben kadınların erkeklerdn daha cok kırılgan olduklarını düşünüyorum . O yuzden Ilk adımı erkekler atmalıdır ne olursa olsun. Telefnda knusuyordm duygularımı hıslerimi ifade edıyorum. Ama o hep içine atıyor adamlığına bıle laf ettim ama o bna duygularını yansıtmıyor bana cvp verme gereği bile durmuyor ..ayrıldık ıkı üç defa ve o buna dayanamadı bunalıma gırdı. Geceleri bna msj atıyor 3te 4te. bırde sabah6da kalkp işe gidiyor. Iş yerinde ıkı defa kaza geçirdi suan konulmuyorz anlicanız bole tartışmaları kafaya cok takıyor ve bu onu kotu etkiliyor. Cok duygusal en Ufak bı kelımeme bıle alınıyor o yuzdn konusmak istemıyorum cünkü cok kırılgan ne yapıcamı bılemıyorm susuncada bn yaralanıyorum bnde cok kırılgan biriyim telefnu meşgle atınca bıle cok cnm sıkılıyor Kızlar cvp beklıyorm
Tatli dilliden kork bacim yavrum demeden konuşmazdi evlendim hayatimi cehennme cevirdi konulatima bi bakta şok geçir sonradan sokar dikenini haberin olmazzzHaklısınız zamana bırakmalıyım suan ztn konusmuyoruz. Evd kaynana adayım benim surekli halımı hatrmı soruyr geldıklerndede bnmle ilgilnıyor askm dıe hıtap edıyor annesı bna karsı cok samımı bnde onu sevıyorm gercktn ama sorunları asmadn evlılığe adım atmıcm zaman herseyi gösterir
Erkek utaniyorsa ve gercekten seviyorsa ifade edemez sevmeyen biri acikca seni seviyorum der benim fikrimce adamin bu kadar onurunu zedelerseniz yakinda sizden nefret etmeye baslayacaktir emin olun uzerine gitmeyin aciklamiyorsa sizde dakka başi seni seviyorum demeyin uyumlu olmaya calişinBırde bu zmna kdr bnm gorustgm olmadı arkdsm vesılesyle tanıstk ve 5ay peşimi bırakmadı. Arkdsmda tanıdıgı ıcın ve cıddı oldu için bnde aileme soyledm ailem istiyo sıkıntı yok. En buyuk sıkıntı bna kendısını hıslerini ifade edememesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?