Artk yeter:((

buldumcukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2009
40
0
86
İstanbul
Arkadaşlar merhaba; ben yeni üye oldum ve benimde bir derdim var sizlere anlatmak istedim. 4 senedir erkek arkadaşımla beraberiz aramız çok iyi hiçbir problemimiz yok ama onun okul konusu yüzünden sadece birbirimize giriyoruz. O tıp fakültesinde okuyor ve 4 senedir 4. sınıfta. Bir tane dersini 4 senedir veremedi. Bende annemlere 2 sene önce okulu bitrdiğini sölemiştim ailemde skıştırıp duruyor artık evlenin neyi bekliyosunuz diyo. Ona da bari bi nişan yapalım diyom o da öğrenci halimle kız mız isteyemem ben diyo. Hergün birbirimizi yiyoruz bu yüzden artık ayrılma aşamasına geldik birbirimiz sevdiğimz halde. Annemde hergün birilerini bulup duruyo bana:( kafayı yemek üzereyim :( Ne yapıcam bilmiyorum...:(

Arkadaşlar merhaba; ben yeni üye oldum ve benimde bir derdim var sizlere anlatmak istedim. 4 senedir erkek arkadaşımla beraberiz aramız çok iyi hiçbir problemimiz yok ama onun okul konusu yüzünden sadece birbirimize giriyoruz. O tıp fakültesinde okuyor ve 4 senedir 4. sınıfta. Bir tane dersini 4 senedir veremedi. Bende annemlere 2 sene önce okulu bitrdiğini sölemiştim ailemde skıştırıp duruyor artık evlenin neyi bekliyosunuz diyo. Ona da bari bi nişan yapalım diyom o da öğrenci halimle kız mız isteyemem ben diyo. Hergün birbirimizi yiyoruz bu yüzden artık ayrılma aşamasına geldik birbirimiz sevdiğimz halde. Annemde hergün birilerini bulup duruyo bana:( kafayı yemek üzereyim :( Ne yapıcam bilmiyorum...:(

Aaaaaaaa niye annenize yalan söylediniz ki???akannehir

Yalan yalanı doğruyor, keşke baştan doğru söyleseydiniz. bir de daha 4. sınıfmış, 2 yılı daha var.
Allah kolaylık versin ama bence en güzeli en kısa zamanda doğruyu söylemek. Zararın neresinden dönseniz kardır. Sevgilin haklı, istemeye filan gelseler mutlaka ortaya çıkar yalan.Doğruyu anlatın, sonra gelen tepkilere göğüs gerip ilişkinizin arkasında durursunuz yine.

banada geçtiğini sölemişti çünkü bende inandım sonrasında ise arkadaşından öğrendim veremediğini dersini:( veremdiği derste dahiliye tamam zor bir ders ama benim için yap diyorum o da tutturmuş ben doktor olmıcam bitirmicem bu okulu die. iki arada bir deredeyim yani:( önümüzdei pazartes tekrar girecek sınava inşallh bu sefer olur. Doktorluk yapmazsa yapmasın sadce diplomasın alsın yeter diyorum ama anlamıyo beni:( annemlerin gerçeği öğrenmesini istemiyorum o zman hiç vermzler:( bi okulu bttirememiş evi nasıl idare edicek derler:8

o bir dersini verse okul bitecek mi yoksa o bir dersini veremediği için mi 4 .sınıfta hala
ailenizede yalan söylemeniz olmamış

banada geçtiğini sölemişti çünkü bende inandım sonrasında ise arkadaşından öğrendim veremediğini dersini:( veremdiği derste dahiliye tamam zor bir ders ama benim için yap diyorum o da tutturmuş ben doktor olmıcam bitirmicem bu okulu die. iki arada bir deredeyim yani:( önümüzdei pazartes tekrar girecek sınava inşallh bu sefer olur. Doktorluk yapmazsa yapmasın sadce diplomasın alsın yeter diyorum ama anlamıyo beni:( annemlerin gerçeği öğrenmesini istemiyorum o zman hiç vermzler:( bi okulu bttirememiş evi nasıl idare edicek derler:8

Nasıl yani?
Okulu bitirdiğini söyledi sonra daha öğrenci olduğu mu ortaya çıktı?
Diyelim ki o dersini verdi hala öğrenci olmuş olmuyor mu?
Bence yalan söyleyen bir adamla gelecek düşünmek zor olsa gerek..

ne tuaf bir sistem...yani ne bileyim ,bir dersten yada 2-3 dersten kalırsın ama üst sınıfın derslerini almaya devam edersin..böyle giderse o ,2 yılda değil 12 yılda bitirir okulu...beyfendide bu zamandan sonra doktorluk yapmayıp ne yapacak acaba? 500 tl ye çalışmayı gözü yiyorsa buyursun

kaç kere ayrıldım bitirdim ama her seferinde tekrar barıştım bu pazartesi artık son şansı:( veremezse yokum diyorum aglıyo tamam olucak bu sefer diyo ama az değilki hala 2 sene kalmış oluyo

ah canım keşke ailene bitirdi demeseydin..gerçi seni de kandırmış.yeni okudum. neden o da dersin üstüne düşmüyor,bi an önce bitirmeye baksın..tıp fakültesini kazanacak kadar zeki biri,nasıl 4 sene üst üste tek dersten kalır.. demek ki üstüne düşmüyo..bu kadr sene okumuş,niye doktorluktan vazgeçti ki. sen yine de anlayışlı olmaya bak. ama bu ders mevzusunu da konuş. bi an önce okulunu bitirmeye baksın yoksa beni kapacaklar de

dahiliye 4. sınıf dersi mi? keşke bütünleme sistemi olsaydı da tek takıntısı bu ders olsaydı. senin tutumun da bana tuhaf geldi açıkçası, dr luk yapmasın sadece diploması olsun yeter ki evlenelim mantığın yani. nasıl geçinmeyi planlıyorsunuz, işe yaramayan bir diplomanın size ne hayrı olacak?

cok zor durum ya nıye yalan soylemış kı sana bıtıremedıyse bıtıremedı
ee madem doktor olmayacak okumasın o zaman bosuna masraf 2 yıl da daha zaten 4 sene kaybı olmus aılesıne cok uzuldum
kendıne yenı bı yol cızsın zorla doktor olanlar sonra can alıyor maalesef
bıraz aman verın bakalım ne yapacak

girer abisinin yanında falan çalışır diyorum napıyım artık çok sıkıldım beklemekten bazen bırakıyım diyorum yapamıyorum

Ben hala anlamadım konuyu..
Veremediği ders konusunda o yalan söylemiş, siz ailenize öğrenci olduğunu saklamışsınız..
Bu kadar karışık ilişkiyi yürütmek zor olmuyor mu?:ecrin_bebek:
Ayrıca madem abisi ile çalışcak ne yapsın Tıp diplomasını,bıraksın okulu,çalışsın hazır işte..vereliniortak

ben dersini verdiğin öğrendiğimde anneme vermiş dersini bitiroy okulnu bi sene sonra demişti. 5 ay sonra ben kaldığnı öğrendim annemede tekrar dönüp yalan söylemiş banada aslında o dersten kalmış diyemedim.. okulu bitirmyo da işe girip çalışmıoy da sadece bana bi kere daha şans ver deyip duruyo...
herşey bu pazqartesi çözülüyo ama artık o kadar stres oldumki her gece durup dururken ağlamaya başlıyorum yaa

ağlayan erkeğe asla inanmam 4 sene ağlayan bi erkekle birlikte oldum oda tıp fakültesinde okuyordu kaç defa ayrılmak istedim olmadı ve sonunda bana hakaretler küfürler ederek ayrıldı benden bahanesi benim ailem kapalı sen acıksın mersinlisin diye işte geleceğin doktoru nefret ederim asla inanmam ağlayan erkeklere

tıp fak sistem nasıl bilmiyorum ama 4. sınıftaki bir dersi geçemedi diye 5. vew 6. sınıftaki dersleri alamaması bana tuaf geldi..ben buna inanmıyorum..

Back
X