Artk yeter:((

Probleminiz küçük filan değil...
Zor zor...
:1shok:
Yerinde olsam birşeyleri akışına bırakırım ilişki böyle yürümez neticesiz halde.
:1no2:

canım tıp fakültesini uzatmak çok zor bir durum,örnek benim eşim.ben bitirdim,ama eşim malesef uzattı ve atıldı,af çıkması gerekiyor dönmesi için,bu arada 30 yaşına geldi ve mecburen askere gitti.yani sabah gidip akşam eve glerek yapacağı askerliği 15 ay er olarak yapacak.bu hem benim için hem onun için çok zor şu anda.gerçi hastalık falan engel oldu ama okula artık hayırlısı böyleymiş inşallah asker dönüşü tamamlayacak.
üstüne çok gitmekle birşey elde edemezsin,zaten yeterince stres yapıyordur büyük ihtimalle bu yüzden takılıyodur.belki doktor olmak bile istemiyor.annene doğruyu söylemelisin,şu şekilde yapabilirsin,sen çok fazla üstüme gelip sorduğun için ve sürekli birilerini bulmaya çalıştığın için mecburen böyle dedim gibi.annenin bu ısrarı ne anlamadım açıkçası daha anladığım kadarıyla gençsin.sen seviyorsan arkadaşını gerçekten kararının arkasında durup,annene de ne kadar kararlı olduğunu belirtmelisin.başkalarını bulup sinirini bozmasın en azından.erkek arkadaşınla da konuş sana tekrar yalan söylemesin,bilmiyorum ki çok mu üstüne gidiyorsun bunalıyor da yalan söylemek zorunda kalıyor acaba.
üstünden baya da geçmiş ama bize haber ver ne ettin ne yaptın:)

akışına bırakın bence...ama okul bitince ne iş yapacak anlamadım ben...

annenızin de gösterdiklerine CX BEEĞENMEDıM deyın ;)

tıp fak sistem nasıl bilmiyorum ama 4. sınıftaki bir dersi geçemedi diye 5. vew 6. sınıftaki dersleri alamaması bana tuaf geldi..ben buna inanmıyorum..

bana da çok tuhaf geldi alttan ders alma diye birşey var dahiliyeyi geçemedi diye sınıf tekrarlatmazlar adama hem de dört yıl,lise mi bu canım?biliriz tıp mevzuatını yanii
tuhafCADIARZU

hem ne olursa olsun hiçbir şey bi yüzük takmaya engel değildir adı konsun en azından, yazık bak 4yıl olmuş az zaman mı?

Back
X