18 gün gecikmeyle belli olur aslında, tekrar bir test yapsanız, emin olursunuz böyleceKızlar adetim 18 gün geçti varmı bakarmsnz bide artmed bazen yalancı çıkartabiliyor ??
Tekrar bir gebelik testi yapabilirsiniz, ben artımedin kaset testiyle adetten önce bile pozitif görmüştüm, yani bir şekilde belli oluyor. Tekrar bir idrar testi yapın, eğer pozitif olursa kan verirsiniz ama eğer imkanınız varsa direkt kan testi de yaptırabilirsiniz. Adetiniz ilk defa mı bu kadar gecikiyor ?Gebelikmi kanmi canm
Öyleyse dediğim gibi bir idrar testi yapın, o zaman netleşir durumunuz, pozitif değilse eğer sonrasında gecikmeler için tekrar muayene olursunuzNisan ayindada gecikti ama 10 gün flndi mantar oldgu için bn ozmn anlmamstm ama şuan çok şükür öyle bir sorun yok mantar fln yok dodkra gttgmde muande oldum 5 inde gittm muanne etti mantar falan yokdedi
Test pozitif gözüküyor kan verip takip ettirin geç döllenme olmuş olabilirKızlar geç döllenmem olabilir 5. Gecikme günüm sabah yaptım ilk 2 dakikada böyle çıktı
İnşallah canım pazartesi doktora gidiyorum inşallah tutmuşturTest pozitif gözüküyor kan verip takip ettirin geç döllenme olmuş olabilir
İnşallah güzel sonuçlar alırsın sağlıkla gelirİnşallah canım pazartesi doktora gidiyorum inşallah tutmuştur
Bence hemen test yap gecikmem varsa çıkar ben din yaptım pozitif çıktıKizlar sat 16 haziran regl belirtim yok gebelik belirtim yok ara ara mide bulantısı ve uyku hali yasiyorum akinti yok belirtisiz gebe oldugunu öğrenen var mi acaba reglim 5 gün gecikti test yapip negatif görmeye korkuyorum
Cok karmasik duygular icerisindeyin bi yanim kesin regl olucaksin yapma diyor doger yanim hamilesin test yap pozitif goruceksin diyor ama treddutteyumBence hemen test yap gecikmem varsa çıkar ben din yaptım pozitif çıktı
Bende aynısını yaşıyorum ama gel döllenme durumu ve ben geçirmemiz 6. Günü dün yapmıştım potizitf çıktı yani umudunu kaybetme test yapmaktan bişey kaybetmezsin zaten gecikme desin gebelik varsa kesin çıkar ve hemen yap bence ona göre doktor a gitmen gerekecek sağlıklımı değilmi muayene içinCok karmasik duygular icerisindeyin bi yanim kesin regl olucaksin yapma diyor doger yanim hamilesin test yap pozitif goruceksin diyor ama treddutteyum
Asiri korkuyorumBende aynısını yaşıyorum ama gel döllenme durumu ve ben geçirmemiz 6. Günü dün yapmıştım potizitf çıktı yani umudunu kaybetme test yapmaktan bişey kaybetmezsin zaten gecikme desin gebelik varsa kesin çıkar ve hemen yap bence ona göre doktor a gitmen gerekecek sağlıklımı değilmi muayene için
Korkma canım korktuğun sürece bunu aşamassın dünyanınnsonu değil gönderen Allah tabiki korkunu yenmelisin bebde kaç aydır uğraşıyordumAsiri korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?