Doğuma Hazırlık ARYA mi ALYa mi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Elifpinar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2013
1.014
26
38
Bartın
Kizlar 6.5 aylik hamileuim allahin izniyle bir kizim olucak ins ama isim konusu cok zormus artik netlessin istiyorum ve iki isim arasinda kaldim sizce arya mi guzel alyami fikirlerinizi bekliyorum

Söylendiğinde kulağa daha hoş gelen ARYA. fakat anlamına bakınca ALYA;

Arya isminin anlamı :
Opera eserinde solistlerden birinin orkestra eşliğinde söylediği,kendi içinde bütünlüğü olan şarkı. Denizciliktede kullanılan bir terim. Hind. Avrupa kültüründe soylu anlamında kullanılıyor.

Alya isminin anlamı :
1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.

Bence arya.bizde cinsiyet kız deyince arya koyacaktık.eşimle izlediğimiz yabancı bir dizide sevdiğimiz bir karakterin adıydı.ayrıntılıda erkek olduğunu öğrendik ve hala bir isim bulamadık :( .bebişini sağlıcakla kucağına alırsın inşallah. Minik arya ismiyle büyüsün :)

bende arya dusunuyordum ama bebislerimi kaybettim :( bi dahakine nasip olcak o isimler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Alya soylemesi zor bir isim bence.Arya game of thrones adli amerikan dizisinde bi karakterin adi :) Arya daha guzel.

Arya denince aklıma opera sanatçıları geliyor, şöyle irilerinden. O yüzden mecburen alya... ama alya da çok güzel değil yani... alyadan da aklıma salya geldi .. Ayy özür dilerim ama bilemedim. Bilemedim..

Kizlar 6.5 aylik hamileuim allahin izniyle bir kizim olucak ins ama isim konusu cok zormus artik netlessin istiyorum ve iki isim arasinda kaldim sizce arya mi guzel alyami fikirlerinizi bekliyorum

bızım bı tanıdık arya koymustu kımı alya dıyodu alya olsa arya dıcekler. bıraz dıllerı dönmuyo ınsanların bu isimlere
ılla bu ısımler olacaksa sonuna alyasu falan gıbı bırsey ekle yada bu ısımlerden vazgec. ben daha dogal isimleri seviyorum eylul nısan ipek bahar sıla selin gibi isimler daha hoşuma gıdıyo.illa bu ısımler degıl tabıkıde bu tarz ısımler senın dedıgın gıbı yada ilayda yok hera yok neva gıbı ısımler bana tuhaf gelıyo

Son düzenleme:
Back
X