Meme küçüklüğü ile seksi hissetme arasında bir bağ yok aslında, karpuz kadar memesi olmayan kadınlar da yeterince seksi olabilir.
Benim de avuç içi kadar memem var ama bana yetiyor . Hayatıma aldığım ve memelerimi begenmeyen bir Allah'ın kulu da olmadı (ki elyaflı push up takip kimseyi dolandirmadigin sürece sana gelen memenin boyutunu bilip geliyordur zaten) .
Bence bol bol Avrupa filmi, Fransız filmi izle, seni küçük memeli kadınlarin da seksi olabilecegi fikriyle baristirsinlar .
Ayrıca adamın kendisinden kaynaklanan cinsel isteksizliginin yükünü bile neden kendine alıyorsun ki? Bazı kadınlar neden tüm sorunu kendi üstüne alıp erkeğine toz kondurmuyor hiç anlayamıyorum. Ben olsam adamın 1 haftadan sonra hala bana iştahla gelmemesini kendi ereksiyon problemine falan yorarim.
Bir keresinde hayatımdaki erkekten kaynaklanan kötü bir deneyimim olmuştu, evli bir arkadaşımla paylaşmıştım. Kız beni teselli etmişti 'uzulme, senden kaynaklı degildir' falan diye. İlk aklına bu gelmişti, oysa ben yüz kere daha yaşasam elin adamının kalkmayan şeyinin faturasını kendime kesmezdim acaba beni mi beğenmedi diye

Bence siz de biraz bakış açınızi değiştirin