<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="" data-quote="mavihuzur" data-source="post: 35066470"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=35066470"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-35066470">mavihuzur .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Eşimin bana karşı ilgili , sevgi dolu, anlayışlı olmasını , beni mutlu etmek için çaba göstermesini , konuşurken , tartışırken, ben ona birşey sorarken Yada söylerken yüzüme bakmasını, hergün olmasada arada bana sarılmasını istiyorum. Bunların olması için önce ben ona yapıyorum bu yazdıklarımı ama niye karşılık göremiyorum?&#128546;
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Her insanın kendine göre davranışları,duyguları var.Yüzde yüz biriyle uyum sağlamak mümkün değil.Toplumumuzun hayat tarzı maalesef erkeklerin yeterince duyarlı olmamalarına sebep olabiliyor.<br />
Biraz kendinizi geri çekmeyi deneyin bir de. Yani onun ilgili,anlayışlı olmasına ihtiyacınız yokmuş gibi kendinizle,evinizle,varsa çocuğunuzla ilgilenin.Kaçan kovalanır derler ya,belki siz üstüne düşmedikçe o size karşı meraklı davranıp davranışlarını bir nebze olsun farklılaştırabilir.<br />
Ama yine söylüyorum,kimseyi değiştiremeyiz.Siz onu,zihninizden olduğu gibi kabul edip kendinize güvenli davranın.gerçek sevgi varsa ergeç karşılığını alırsınız.</div>