Elektrikli Mutfak Aletleri Arzu'm küçük ev aletleri ? Acil

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
33
Kızlar kullananlar varmı yorumlarınızı bekliyorum ???????

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 478
arzumun tost makinesi ütüsü ve robotu var bende
hepsi mi sorunlu olur ya
bence alma ben ürünlerin materyallerini de kalitesiz buluyorum

Yaa gerçekten mi tüh çok üzüldüm bende renkli ürünler istiyorum ;( Korkmaz'ın var birde acaba onlar da mı böle ki :((((

korkmaz hakkinda yorum bulursaniz beni de bilgilendirir misiniz acaba :) ozel mesaj ya da yazimdan alinti ile
Merhaba Can'ım ben Korkmaz'ın ürünlerini aldım Korkmaz mia blender Seti güzel mavisi ni aldım çay makinasını aldım hatta dur sana fotolarını atayım tost makinasını beğenmedim çay makinasında çay 1o numara oluyo ama

korkmaz hakkında hep olumsuz yorumlar okudum bir araştırın siteleri isterseniz.

Korkmaz kucuk ev aletlerinden evimizde cayciyi kullaniyoruz memnunuz bir sorun yasamadik henuz :)

Arzum ekmek kızartma makinem var çok memnunum sabahları mis gibi ekmek kokusu yayılıyor kahvaltıda. Kızarmış ekmeğe alışınca bayat ekmekler degerleniyor ekmeğin kalorisi düşüyor

Kızlar merhaba Bende korkmazı ürünlerini kullanıyorum çok memnunum biz ailecek eskiden beri bu işle uğraşıyoruz ikisi de bildiğim markalar bana şahsi fikrimi sorucak olursanız ben korkmaz derim Çünki ürünleri bence çok kaliteli (Tost makinası waffle makinası tencere takımlarını kullanıyorum) hepsinden memnunum aynı zamanda arzumun mixset takımı var evimde ondan da memnunum fakat şöyle bir sorun var elektronik ürünlerde arzumdan çok şikayet geliyor ve servis kalitesi korkmaz kadar iyi değil belki korkmaz fiyat olarak arzumdan pahalı gelebilir ama gerçekten ikisini karşılaştırdığınızda ve kullandığınızda göreceksiniz kalite farkını

Back
X