arzumdekor. com guvenli mi

akslepios

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
469
152
123
Ankara
Merhaba arkadaslar biraz evvel arzumdekor. com dan Taç ın Aria modeli olan aile bornoz setini sipariş verdim. Gezdiğim her yer ve internetten 50 lira daha ucuz olması beni cevbetti açıkçası. Ama daha önce kadınlarklubunde ordan alışveriş yapanınız oldu mu güvenli mi bunu merak ettim dorusu.
kendi sitesinde yapılan yorumlar gayet iyi ama sonucta herhangi bir kişi de girip yazabilir onları.
Bilginiz varsa ve paylaşırsanız sevinirim.

ilk senden duydum bi sorun çıkmaz inşallah olumsuz olarak alma bu dediğimi güvensiz gibi durmuyo

Dunden onceki gun aksam 18 de verdim siparisi dun kargoya verildi ve az once elimize sorunsuz bir sekilde ulasti. Gercekten cok mutlu oldum :)
Cok guzel ve ozenli paketlemisler. Satin aldigim andan itibaren dekont dahil her asamayi maille bilgilendirdiler.
Bu da paketi: Allah'im guzel gunlerde kullanmak nasip etsin :)

canım senin sayende siteyle tanıştım ve 2 adet çok begendiğim ve istediğim pike takımını aldım çok uygun geldi fiyatı.umarım Allahın izniyle sorunsuz elime geçer ki sırada aile bornoz takımı,evlilik seti,yatak örtüsü vs vs diye liste uzuyooosagol tatlım

Yaaaaa cok mutlu oldum insallah sorunsuz bi sekilde guzelce eline :) Ben cok memnun kalmistim insallah sizin de oyle olur :)

Yaaaaa cok mutlu oldum insallah sorunsuz bi sekilde guzelce eline :) Ben cok memnun kalmistim insallah sizin de oyle olur :)
evet pazar günü siperis ettim dün elimdeydi.Cok güzel çok memnunuz .sağol canım Allah razı olsun gercekten senin vesilenle tanıştımmm daha çok siparişim olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…