- 24 Nisan 2015
- 252
- 103
resmi nikahlı eşim ama düğünümüz daha olmadıgı icin nişanlım dieyim size....son bi haftadır tartışımalarımız cogaldı ....nasıl söyleyeyim yani en ufak şeye tartışıyoruz düğün stresimi diyorum ama eşim değişti sanki asabi biri oldu.tanıyamıorum bazen....bana ''sen en ufak şeye bagırıp tartışıyon ondan böyle oldum '' diyo....ben aslında bagırmıyorum ama bana yapma dedigi şeyleri bazen kendi yapınca kızıyorum buda ona abartılı geliyo.....mesela telefonu duymadım tuvaletteydim diyorum trip yapıyo ....kendisi tuvallette olup duymadgnda ben trip atınca uzatma diyo..e sen bana yapma dedgn şeyi kendin yaparsan uzatırım diyorum ve kavga başlıyor....ne bileyim anlamadım nasıl başa cıkıcam.hic kesin olarak ciddi bi şekilde ayrılma olayı yaşamadık ve cok agır kavgalarımızda bile bi kaç saate barıştık.ama artık böyle olmuyo yani mesela bagırıp edip saygısızlık yapıp yarım saat sonra öpüp barışınca ben im icin bi anlamı olmuyo bunun...... şu saatten sonra burnunu sürtsemde ciddiye almaz heralde nasılsa bakıyo hic ayrılmıyorum oda rahatt tabi......bide şöyle bi yapısı var....mesela o bana manyakmısın dedi dimi bende ne diyosun ya sen kafayımı yedin dediğimde ben suclu oluyorum.nasıl oluyo anlamıyorum ama hep yag gibi üste cıkıyo..en son bana ''tatlı dil yılanı deliginden cıkarır kavga etmeyelim'' dedi.bende bi ömür kavgasız gecmez elbet kavga edicez ama saygısızlasmanın anlamı yok dedim ve oda buna ''ne yani kavgasız yaşayamammı diyon sen şimdi'' diyerek cevap verdi....yani ne desem yanlış anlaşılıyo.bende kavga istemiyorum ama herşey güllük gülistanlık olmazki oda sinirleniyo ediyo ben saygısızlasmıyorum.ama ben sinirlenince kızınca o saygısızlaşıyo..valla napacagımı bilmiyorum nasıl bi yol izlemeliyim sizce