Asabi koca ile gecinme ve telefon bağımlılığı

1q2w3e4r5t

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2021
367
194
18
Kizlar ben butun gun evde esimi bekliyorum sıkılıyorum konuscak pek kimse yok. Aksam esim gelince konusmak muhabbet etmek istiyorum haliyle. Ama esim gelince benle konusmak yerine telefonla oynuyor. Konusup derdimi anlatmaya calisinca sinirleniyor. Sinirlenmeden dinleyemiyor resmen. Sizde durum nasil ben mi sık boğaz ediyorum adamı yoksa normal mi alınmam. Telefonlada oynasin ama banada vakit ayirsin bunu ona nasil anlatabilirim ? Fazladan evde durmayi sevmiyor hemen disari cikma derdinde. Kendi oyalanir oyalanir ben birsey diyip iki dakka oyaladigimda kabahat bana kalir oyaladin beni diye cok dertleniyorum bu duruma. Coluga cocuga karisip bende onu bosvermeyi düşünüyorum.

Kizlar ben butun gun evde esimi bekliyorum sıkılıyorum konuscak pek kimse yok. Aksam esim gelince konusmak muhabbet etmek istiyorum haliyle. Ama esim gelince benle konusmak yerine telefonla oynuyor. Konusup derdimi anlatmaya calisinca sinirleniyor. Sinirlenmeden dinleyemiyor resmen. Sizde durum nasil ben mi sık boğaz ediyorum adamı yoksa normal mi alınmam. Telefonlada oynasin ama banada vakit ayirsin bunu ona nasil anlatabilirim ? Fazladan evde durmayi sevmiyor hemen disari cikma derdinde. Kendi oyalanir oyalanir ben birsey diyip iki dakka oyaladigimda kabahat bana kalir oyaladin beni diye cok dertleniyorum bu duruma. Coluga cocuga karisip bende onu bosvermeyi düşünüyorum.
Coluk cocukla birlikte sıkılırsınız artık.
Gercekten sahane cözüm.

Coluk cocuk bir tür hobi midir?
Sorun cozmek yerine cocuk yapmak iyiymiş gerci bu derece eşiyle baği olmayan adamlarin duzeldigini ben cok gormedim.

Kaç yıllık evlisiniz ki bu hale geldiniz? Muhtemelen eşin seninle mantık evliliği yapmış diye düşünüyorum yoksa boyle olmazdı.

Öyle bi insana çocuk yapmayı düşünme bence çaresizlikten o çözüm gibi geliyor olabilir sana evde sıkılıyorum demişsiniz iş bulup çalışın diyecem eşiniz gibi biri buna izin vermez de ama imkanınız varsa çocuktan önce bence iş bulun

Şimdiden boşvermeyi deneseniz bence hiç sorun kalmaz .. siz de empati yapmasını sağlayın

Çalışmayı düşünmüyor musunuz?
Çocuk bir hobi mi sizce gerçekten? Sizin iletişim kuramadığınız adam çocuklarıyla çok ilgili olur eminim! Yazık. Olan hep çocuklara oluyor zaten.
Anne/baba olabilir sertifikası neden yok ya

Çocukla kafayı yediğinde bu adam mı sana destek olacak bir deneyimlersin artık. Çevremde de var çocuğum olsun bütün ilgiyi ona vereyim düşüncesiyle çocuk yapan şimdi çocukla birlikte yiyorlar kafayı. Ne kolay sanıyorsuz bebek bakmayı

Kaç yıllık evlisiniz ki bu hale geldiniz? Muhtemelen eşin seninle mantık evliliği yapmış diye düşünüyorum yoksa boyle olmazdı.
Ikimizde genc yastayiz severek evlendik yoksa evde kalmis degildim yani kendi tercihim ama evlenmeden anlasilmiyormus karsidaki tam olarak

Çocukla kafayı yediğinde bu adam mı sana destek olacak bir deneyimlersin artık. Çevremde de var çocuğum olsun bütün ilgiyi ona vereyim düşüncesiyle çocuk yapan şimdi çocukla birlikte yiyorlar kafayı. Ne kolay sanıyorsuz bebek bakmayı
Cook bos vaktim var zaten çoğunluk ben bakicam ama esimde seviyor cocuklari zaten sorun evde ilgi ceken bisey yok hersey hergun ayni bize bir enerji olur diye

Kendisini boşvereceğiniz adamdan çocuk yapmayın.
Kolay değil o işler.
Çocuklarınızla ilgilenmeyen bir baba olursa iş yükünüz ve can sıkıntınız 10 kat artacaktır.

Çalışmayı düşünmüyor musunuz?
Çocuk bir hobi mi sizce gerçekten? Sizin iletişim kuramadığınız adam çocuklarıyla çok ilgili olur eminim! Yazık. Olan hep çocuklara oluyor zaten.
Anne/baba olabilir sertifikası neden yok ya
Calismayi dusunuyorum aslinda ama cok sık basim agriyor hava degisiminde vs oyuzden evde durmak benim icin daha saglikli evde calisabilcegim bir olanak olursa tabiki calisirim. Ayrica cocuk bakicak yeterlilikteyim cok sukur egitimim tam maddi durumumuz var cok sukur geri kafali degilim sadece bekliyordum cocuk icin ama vaktinin geldiğine karar verdim tabi yine rabbimin nasip ettigi zamanda olur elden bisey gelmez

Şimdiden boşvermeyi deneseniz bence hiç sorun kalmaz .. siz de empati yapmasını sağlayın
Evet bunu denicem bende aksam geldigi zaman yaninda oturmiycam surekli is yapicam baska odalarda oyalanicam. Bakalim fark edecek mi ? Neden gelmiyorsun derse guzelce konusurum insallah anlar

Back
X