Asabim bozuldu valla

Ganalı hristiyan mücahit ahahahah dert etmeyin ya. Hepimizin oluyor hayatımıza aldıktan sonra kişiliğini fark edip böyle şaşırdığımız insanlar. Benim de arkadaşlarım olmuştur ''ya ben bununla nasıl oturup iki çift laf edebilmişim'' dediğim. O an anlayamıyorsunuz.

Demek ki ilişkilerinizde konuşmaktan çok seks ön planda olduğu için gerçek kişilklerini farkedemiyorsunuzç biraz da fazla romantiksiniz.

Evet bu adamla iliskimiz cok derin degildi ama asik oldugumu dusunuyordum eskiden. Beni 100 kisinin oldugu bir toplantida terk etmisti tuvalette aglama krizine gitmistim. Herkesten saklamak icin agladigimi baya ugrasmistim. Sonrasinda baya pesinden kosmustum. Iliski bile olmayan bir sey icin. Su an sok oldum kendime ben bu kadar mi suursuzmusum diye...

Siz çıkarken de acayip dandik hip hop şarkıları yazıyormuş bkz. baby girl. Bu da acayip dandik hip hop şarkıların bir başka versiyonu işte. Adam kendi acayipmiş, iyice tanıdıktan sonra mı hayatınıza alsaydınız acaba?

Siz çıkarken de acayip dandik hip hop şarkıları yazıyormuş bkz. baby girl. Bu da acayip dandik hip hop şarkıların bir başka versiyonu işte. Adam kendi acayipmiş, iyice tanıdıktan sonra mı hayatınıza alsaydınız acaba?
Evet haklisiniz bakin mesela bana yazdigini iddia ettigi sarkilardan biri su:
She is gold and I'm a gold miner
She's cute like a baby but she's not a minor
O altin ben de altin madencisiyim
Bebek gibi sirin ama 18 yasindan kucuk degil
Bu kadar beyinsiz bir sarki ama buna bile dusmustum surekli kendi kendime "o da beni seviyor" filan diyordum bir de 🤦🤦🤦🤦🤦

Kac yasinda bu Gana'li yav? 20 yas ustu diss li rap yazinca beni bir gulme alirdi. Gene iyi ilginc filan deyip idare etmissiniz :D

Bir sey diyeyim mi. Ben buna yasini sordukca bana 'belki bir gun soylerim Sana" diyordu. Yeni ogrendim 37ymis. 🤦 Hayir bir de neden sakliyorsun yani ben 32yim 37 normal bir Yas benim icin bunu saklamasina gizem yaratmasina mi la havle cekeyim 37 yasinda diss atmasina mi, benim 32 yasimda actigim konulara mi cekeyim, alip basimi gidesim var.

Antepteki maceralarını bekliyorum artık 🥳

Ya bence boşver saçma sapan bi adammış dini tarafını değil de salak salak rap şarkıları yazması çok ahmakça geldi😂

Yaaa ben de cok heyecanla antep maceralari bekliyorum hahaha

Ben de suan antepli bir sevgili yapmak uzereyim, degisik bir deneyim beni bekliyor.

Konu sahibicim, yani sevgili En buyuk kk En buyuk kk beni hatirladin mi, fransiz ekolünde egitim aldin di mi demistim sana borcla ilgili konunda...

Yeni konularina ben de ortak cikabilir miyim, simdiden yerimi rezerve et, s'il vous plait

Bir sey diyeyim mi. Ben buna yasini sordukca bana 'belki bir gun soylerim Sana" diyordu. Yeni ogrendim 37ymis. 🤦 Hayir bir de neden sakliyorsun yani ben 32yim 37 normal bir Yas benim icin bunu saklamasina gizem yaratmasina mi la havle cekeyim 37 yasinda diss atmasina mi, benim 32 yasimda actigim konulara mi cekeyim, alip basimi gidesim var.
37 yaşındaki adam 15 yaş rap şarkıları besteliyor. Mükemmel 👌

Evet haklisiniz bakin mesela bana yazdigini iddia ettigi sarkilardan biri su:
She is gold and I'm a gold miner
She's cute like a baby but she's not a minor
O altin ben de altin madencisiyim
Bebek gibi sirin ama 18 yasindan kucuk degil
Bu kadar beyinsiz bir sarki ama buna bile dusmustum surekli kendi kendime "o da beni seviyor" filan diyordum bir de 🤦🤦🤦🤦🤦
aşk insana neler yaptırıyor ya rab :KK45: 18 yaşından küçük değil diye not düşmesi iyi olmuş yalnız, şarkı patlamadan pedofili sanacaklar diye korkmuş zaar :KK70:

şaka maka sevmediğini nerede düşündünüz ben o kısmı kaçırdım galiba? tek sorun adamın hristiyan rap yapması ya da obama'ya falan giydirmesi değil miydi? adam sizi seviyordur obama'yı sevmiyordur belki

Yaaa ben de cok heyecanla antep maceralari bekliyorum hahaha

Ben de suan antepli bir sevgili yapmak uzereyim, degisik bir deneyim beni bekliyor.

Konu sahibicim, yani sevgili En buyuk kk En buyuk kk beni hatirladin mi, fransiz ekolünde egitim aldin di mi demistim sana borcla ilgili konunda...

Yeni konularina ben de ortak cikabilir miyim, simdiden yerimi rezerve et, s'il vous plait

Hatirladim tabi ki! Vay demek antepli sevgili. Hayirli olsun simdiden 😁 Insallah bana da nasip olacak. En azindan kusleme ismarlar beyran yemeye goturur haksiz miyim?

aşk insana neler yaptırıyor ya rab :KK45: 18 yaşından küçük değil diye not düşmesi iyi olmuş yalnız, şarkı patlamadan pedofili sanacaklar diye korkmuş zaar :KK70:

şaka maka sevmediğini nerede düşündünüz ben o kısmı kaçırdım galiba? tek sorun adamın hristiyan rap yapması ya da obama'ya falan giydirmesi değil miydi? adam sizi seviyordur obama'yı sevmiyordur belki

Ha onu eklemeyi unutmusum bana gecen sefer en yakin arkadaslarimdan birinden hoslandigini soyledi. Ben de gittim kiza bunu soyledim bilmeye hakki var diye dusunup. Sanirim kiz da ondan hoslaniyor. Beni arada laf tasiyici yaptilar resmen. Kiz malezyada su an ama WhatsApptan yazisiyorlar. Arkadasim cok iyi biri bugune kadar bence olur bu is dedim kiza (bana sorup duruyordu) ama bugun bu olayi anlatmakta tereddut ettim. Desem mi acaba seninki abd'de kurtaj yasasini cikaranlari tehdit ediyor kahrolacaksiniz filan diyor diye. Gerci kiz da bana surekli incilin su bolumunu oku incil benim hayatimi degistirdi gibi seyler diyor ama. Bilemedim.

Ha onu eklemeyi unutmusum bana gecen sefer en yakin arkadaslarimdan birinden hoslandigini soyledi. Ben de gittim kiza bunu soyledim bilmeye hakki var diye dusunup. Sanirim kiz da ondan hoslaniyor. Beni arada laf tasiyici yaptilar resmen. Kiz malezyada su an ama WhatsApptan yazisiyorlar. Arkadasim cok iyi biri bugune kadar bence olur bu is dedim kiza (bana sorup duruyordu) ama bugun bu olayi anlatmakta tereddut ettim. Desem mi acaba seninki abd'de kurtaj yasasini cikaranlari tehdit ediyor kahrolacaksiniz filan diyor diye. Gerci kiz da bana surekli incilin su bolumunu oku incil benim hayatimi degistirdi gibi seyler diyor ama. Bilemedim.
Bence ellesme, birlikte klisede haleluya diye cigiracaklr belli

Arkadaslar bu da dert mi simdi demeyin ya da diyebilirsiniz ama benim hafif asabim bozuldu burada adami cekistirmek istiyorum biraz.

Yasadigim ulkedeki son gunlerim, birkac gun once eski sevgilim aradi sen gitmeden goruselim dedi. Bahcesinde mesafeli bir sekilde oturduk oyle gorustuk. Simdi bu adam ganali biz cikarken yine inancli bir insandi ama iliskimiz geceleri cluba gitmek sarhos olmak ve eve gelip yarinlar yokmuscasina cima etmekten ibaretti. Acikcasi kisiligini pek bilmiyordum ayni isyerinde farkli subelerde calistigimiz icin sadece yuzeysel bir sekilde is konusurduk.

Bugun otururken dedim ki "hala rap sarkilari yaziyor musun?" Cunku biz cikarken icinde bol bol "baby girl" filan gecen ve bana yazdigini iddia ettigi acayip dandik hip-hop sarkilari yazardi. Dedi ki yaziyorum. Dur en yeni yazdigim sarkiyi okuyayim sana. Once sozleri anlamadim ama sonra aciklamasini isteyip sok oldum.

Sarkida once ingilizlere kufrediyor. Sonra amerikalilara kufrediyor. Barrack obamayi tehdit ediyor. Kafir emperyalistler kahrolsun diyor. Amerikada kurtaji yasallastiranlari mahvedicez filan diyor. Yani arkadaslar burda kurtaj tartismasi yapmak istemiyorum karsi olabilirsin anlarim da sana ne elin amerikalisinin kurtajindan ya. Ayrica obamaya tehditli diss atmak nedir?? Bu cocuk biz ayrildiktan sonra whatsapp durumlarina surekli incilden alintilar paylasiyordu. Tamam hristiyandir inancli olmak guzel bisey diye dusunuyordum ama herif utahtaki trump destekcisi koktendinciden daha koktendinci olmus ganali haliyle ya.

Ne diyecegimi bilemedim "ooo hristiyan rap, ilginc olmus" filan dedim. Ama biraz sinirim bozuldu resmen ganali hristiyan mucahitle cikmisim. Cok da sorun degil ama kendimi biraz garip hissediyorum. Kimseyle paylasamadim bu durumu sizinle paylasmak istedim tesekkurler.
Milletin sevgilisiyle tartistigi konustugu konulara bak yaa..imrendim vallahi ben sevgiliyken ailen evlenince hep bize gelirmi. Senin abin neden gerizekali gibi davraniyor. Evlensek ilerde antalyaya gidebilirmiyiz tatile mesela diye sorular soruyordum. Millet ganaya gitmis ganali bulmus hristiyan bulmus yetmemis obamaya saydiran cesarette birini bulmus ben karsimdaki sıgır gerofe sorsam obama nerenin baskani bilmez.codrafya kaderdir😁

Ya bircogunuzun da fark ettigi uzere donus stresinden dolayi incir cekirdegini doldurmayacak abuk sabuk bir konuyu kafama takip konu actim arkadaslar kabul ediyorum ama pardon da iyi ki de acmisim arkadas bu yorumlar ne kahkaha emojisi yetmiyor yani. Klisede haleluya diye cigirsinlar nasil bir tabir, en cok seye guldum nisanlimla konusma konumuz "abin neden gerizekali gibi davraniyor" mesajina 🤣🤣🤣🤣

Nesem yerine geldi cidden su an cok rahatladim gulme krizi sonrasi rahatlama geldi.

Seni yobazlar dinliyo kanka
Hayk dönüşürken Immanuel Kant'a
Sana düşen onun mirasını satmak

Şu rap şarkı sözleri geldi aklıma sadfgh
Bilseydiniz de söyleseydiniz keşke. Sonunu da yoov yoov diye bağlayıp çıkardınız :KK53:

Back
X