Asagida hissediyorum

kubra2553

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
4.138
3.146
133
33
merhabalar. Bisy danisicam yine:) 1 ay sonra dr kontrolm var ona sorucam ama sizlerden de bilgi almak istiyorum. Bebegimi baya asagida hissediyorum. Bu neye isaret? Yani annemede sordum mesela karnin asagi gibi olcak demekki dedi. Birde bunun bilimsel adini bilen var mi? Internetten arastiricam.

merhabalar. Bisy danisicam yine:) 1 ay sonra dr kontrolm var ona sorucam ama sizlerden de bilgi almak istiyorum. Bebegimi baya asagida hissediyorum. Bu neye isaret? Yani annemede sordum mesela karnin asagi gibi olcak demekki dedi. Birde bunun bilimsel adini bilen var mi? Internetten arastiricam.
Yanı ablamda doğuma yakın aşağa inermiş dıye bişey duydum ama senn için cok erkn doguma 1 ay kala ınıyor aşaga

Yanı ablamda doğuma yakın aşağa inermiş dıye bişey duydum ama senn için cok erkn doguma 1 ay kala ınıyor aşaga
Aynen annemde tasimasi zor olur dedi. Hani hareketleri engellemek anlamnda daha zor gibi. Ama dogumla alakali bisy dememisti bakalm dr ne dicek. Herhangi bi kanama falan yok. Ama afedersin ic camasirinin oralarda hissediyorum resmen

Aynen annemde tasimasi zor olur dedi. Hani hareketleri engellemek anlamnda daha zor gibi. Ama dogumla alakali bisy dememisti bakalm dr ne dicek. Herhangi bi kanama falan yok. Ama afedersin ic camasirinin oralarda hissediyorum resmen
Bende hamileleğin 4 ayi boyunca aşağıda hissediyordum aşağıdaydi zaten ama sonra yukari bi çıktı sonrada aşağı inesi gelmedi

Hmm benim 6 ayim bitmek uzere benmki cikar mi acaba??

Valla benim dokturum erken doğum olabilir demişti canım bi dokturuna danis istersen bu arada ben tam 40 haftalikken doģum yaptım bi sıkıntı ćıkmadı yani ama herkes bir olmuyor doktoruna danış en iyisi

Valla benim dokturum erken doğum olabilir demişti canım bi dokturuna danis istersen bu arada ben tam 40 haftalikken doģum yaptım bi sıkıntı ćıkmadı yani ama herkes bir olmuyor doktoruna danış en iyisi
Gidince sorcam daha 1 ay var diye bi yaziyim dedim. Bakalim degismezse

Hareket ettiğinde mi aşağıda hissediyorum demek istedin :)

Benim hala aşağıda göğsümle karnimin başlangıçi arasında nerden baksan kolumu tutabiliyorum hep TE boyleydi bebek kafasıyla düz geliyor demişti doktorum yani doğum pozisyonunda ama kanala falan girmediği için sıkıntı yok dedi sürekli WC ye tasiniyorum çok asagida

Canim benimde ilk gebeligimde hep asgidaydi. Bildiğin vajinanın üstünde taşıyordum. Doktorum da hep alttan muayene ederdi bebek asagida diyordu hep. Ben biraz erken dogurdum 34 haftalikken. Sende doktora git bence bi danis ne olur olmaz diye.

Canim benimde ilk gebeligimde hep asgidaydi. Bildiğin vajinanın üstünde taşıyordum. Doktorum da hep alttan muayene ederdi bebek asagida diyordu hep. Ben biraz erken dogurdum 34 haftalikken. Sende doktora git bence bi danis ne olur olmaz diye.
Iki hafta once detayli ultrsna girdm. Oyle bisy olsa belli olur muydu sizce?

Çok normal. Burada ben de ve senin gibi hisseden pek çok arkadaş da bu konuyu açıp danıştık. Hepimiz de 24 25.haftalardaydık. Ayakları aşağıdadır canım o yüzden aşağıda hissediyorsundur. Korkma. Birkaç hafta sonra heryerde hissedeceksin.

Evet hareketi asagida hissdyrm ama donuyo ya mesela tam gobk yaninda da hisstgm oluyor
Sıkıntılı bir durum olsaydı ayrıntılı ultrasonda doktorun söylerdi diye düşünüyorum,bende hareket ettiğinde resmen vajinada hissediyorum adeta takla atar gibi :)) yukarda da hissediyorum tabi , anladıgm kadArıyla cok hareketli oldugu için baskı yapıyor alt tarafa, doktoruna yinede sor için rahat etsin;)

Çok normal. Burada ben de ve senin gibi hisseden pek çok arkadaş da bu konuyu açıp danıştık. Hepimiz de 24 25.haftalardaydık. Ayakları aşağıdadır canım o yüzden aşağıda hissediyorsundur. Korkma. Birkaç hafta sonra heryerde hissedeceksin.
Hmm yani sadece asagida degildi zaten ama siklikla orada en ust olarak da tam gobek deliginin orasi oluyor mesela:) zaten endise gibi degil de bu neyin alameti diye merk ettim:) Allaha sukur ciddi bisy olsa daha farkli belirtiler olur diye dusunuyorum sizce de oyle mi?

Sıkıntılı bir durum olsaydı ayrıntılı ultrasonda doktorun söylerdi diye düşünüyorum,bende hareket ettiğinde resmen vajinada hissediyorum adeta takla atar gibi :)) yukarda da hissediyorum tabi , anladıgm kadArıyla cok hareketli oldugu için baskı yapıyor alt tarafa, doktoruna yinede sor için rahat etsin:KK66:
Aynen dedgnz gibi:) gidince soylcm tesekkurler:)

Iki hafta once detayli ultrsna girdm. Oyle bisy olsa belli olur muydu sizce?
Canim yani ne zaman dan beri asagida hissettiğine bağlı. Mesela idrara sıkışıp gibi hemen vajinanın üstünde mi hissediyon ? Benimki ayrıntılı usg den sonra aşağıdaydi. Doktor hep diyordu erken doğum riskin var. Bide bende kanama da vardı. Doğuma kadar progestan kullandim. 33.cu haftada kontrole gittim daha da inmiş aşağı dedi doktor. Zaten birkaç gün sonra da doğum oldu. O yüzden sende için rahat etsin diye bi doktora git belkide asagida değildir sana öyle geliyordu r olamaz mı?

Benim hep aşağıda idi şimdi daha da indi :)

Back
X