sayın patronumuz Kazen bey;
merhabalar,
bizler sadece oturduğumuz yerden''acaba Kazen bugün bizler için neler hazırlamış ''diye takip edip,çeşitli ürünler kazanıyoruz.yetmiyor neden,niçin,nasıl...diye birde sitemlerde bulunuyoruz.hemen hepsine cevap verip üstüne birde hediyeler veriyorsunuz.bu hediyeleri tek tek adreslerimize gönderiyorsunuz.verdiğiniz emek yatsınamaz.ne kadar teşekkür etsek az.sağolun,var olun.Allah kolaylık versin.herşey gönlünüzce olsun.
sayın patronumuz Kazen bey;
merhabalar,
bizler sadece oturduğumuz yerden''acaba Kazen bugün bizler için neler hazırlamış ''diye takip edip,çeşitli ürünler kazanıyoruz.yetmiyor neden,niçin,nasıl...diye birde sitemlerde bulunuyoruz.hemen hepsine cevap verip üstüne birde hediyeler veriyorsunuz.bu hediyeleri tek tek adreslerimize gönderiyorsunuz.verdiğiniz emek yatsınamaz.ne kadar teşekkür etsek az.sağolun,var olun.Allah kolaylık versin.herşey gönlünüzce olsun.
teşekkür ederim canım.umarım sende en kısa zaman da kavuşursun.şimdiden güle güle kullan.dün ben kullandım kızım ''anne sen yüzüne ne yaptın ?aynı kardeşimin ki gibi yumuşacık olmuş''dedi.ayyyy çok mutlu hissettim kendimi.tekrar tekrar teşekkürler Kazennn
arkadaşlar anketler ne zaman başlıyor, kaç gün süreli. baktıklarımın cevapladıklarımın hepsi bitmiş sanırım(hepside doğru çıkmıştı). yeni başlayan anketi nasıl öğrenebiliriz. iş yoğunluğundan dolayı birkaç aydır giremiyordum, yeni gördüm. an ketlere nasıl dahil olabiliriz? tşkrler saygılar