Aşağılanmış hissediyorum

Maalesef herkes birbirini tanıyor. Özellikle belirli bir semt var orda takılanlar hep tanır birbirini. Kız tam olarak gülmedi yani beni görünce hep öyle bakar zaten pek bakmadı da. Ama eski manitanın tavrı garipti. Takip olayı yüzünden diye düşünüp utandım aşağılanmış hissettim. Önceden karşılaştığımızda pişman bakıyordu çünkü:D arkadaşımın sırrını döken aldatandı
İnsanlar artık aynı apartmandaki komşusunu tanımıyor. Nasıl bir semt bu merak ettim.
Sizin çevreniz hep bu şekilde. E o zaman o semtte takılmayın.

Bu kadar dert edinecek birşey yok ortada beklemediği anda sizi gördüğü için şaşırmıştır sonuçta oturup ağlayacak değil ya gülecek elbet ?!?

Ya aşırı kötü hissediyorum yanımda arkadaşımla kafeden çıkmıştık eski sevgilimle karşılaştım yanında arkadaşı vardı ben başta görmedim o bana bakıyomuş kafamı bi kaldırdım o ikimiz de aşırı şaşırdık sonra gülmeye başladı kahkaha değil ama sırıtmak diyim kafasını eğdi bıyık altından gülmeye devam etti. Ben ifadesiz baktım ya da sinirlenmiş de olabilirim emin değilim yanındaki kız da yan yan güldü-sevgilisi değil- sonra ifadesizce yürümeye devam etti. Aşırı sinir oldum dalga geçilecek bir tipimde yoktu gayet düzgün giyimliydim kendisi donla çıkmıştı. Amaç ne ya biliyorum neden baktıysa baktı diyeceksiniz ama ben merak ettim fikri olan varsa yazsın çok mutlu olurum
Seni kıskandırmak istemiş bence...

10 kişilik bir adada yaşıyorsunuz bence siz. O yüzden herkes ya eski sevgiliniz ya eski sevgilinizin aldattığı kisi ya yeni sevgilisi ya da sevmediğiniz kız. Ve aynı şekilde yine o yüzden sürekli birbirinizle karsılasıyorsunuz falan çünkü ada küçük baska yapacak bisey yok.

10 kişilik bir adada yaşıyorsunuz bence siz. O yüzden herkes ya eski sevgiliniz ya eski sevgilinizin aldattığı kisi ya yeni sevgilisi ya da sevmediğiniz kız. Ve aynı şekilde yine o yüzden sürekli birbirinizle karsılasıyorsunuz falan çünkü ada küçük baska yapacak bisey yok.
Ya şehir küçük değil ama nüfus sayısı az ve gençler tanır birbirini hep

Allah aşkına ne çabuk aşık(!) olup ne çabuk eskiyorsunuz...
Bu denli ilişki eskitirseniz daha çok eski sevgililerinizle karşılaşıp aşağılanmış hissedersiniz...
biraz hız yavaşlatın...

eskiler karıştı bende de :)
dediğin gibi eski boşver ister gülsün ister totisini açsın bu saatten sonra banane de gül geç sen de

Belki de tam seninle alakalı birşey konuşuyorfu arkadaşıyla pat diye karşısına çıkınca da tutamadı kendini güldü.

Back
X