- 9 Kasım 2015
- 6.156
- 11.058
- 248
- Konu Sahibi Anna Karanina19
Merhaba.Merhabalar son günlerde düşüncelerimle kendime zarar veriyorum gibi hissediyorum. Fiziki olarak acı eşigim düşük demiyim hiç yok, psikolojik olarakta aşırı güçlüyüm. her yıl parasutten atlarım, bungee jumping yaparim, tehlikeli olan herseyi yaparim. Sonucta bunlarda da canıma zarar gelebilir degil mi? Vajinusmus hastasıyım 3 yıldır ve bunu atlattigimi düşünüp hamile kalma olayını sokuyorum beynime o kadar acıya nasil katlanırım acidan boğulacak gibi hissediyorum kendimi. Tum anneleri ve annelige hazirlananlari da tebrik ediyorum. Siz korkularinizla nasil başa cikabiliyorsunuz? Sonu güzel olacak şeyleri fiziki acılar sebebiyle mahvetmek istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Ben de sizin gibi düşünüyordum. Hamile kalırsam nasıl doğururum diye çok korkuyordum. Yani şöyle söyliyim; o geçirdiğimiz 9 ay boşa değil. O 9 ay sizi öyle bi hazırlıyo ki doğuma siz bile şaşırırsınız. Benim sona doğru, 7 8 aylıkken hiçbi korkum kalmamıştı. Sezaryene de normale de hazırdım. O süreçte beyin hazırlıyor sizi doğuma