Asamadigim korkularım

Merhabalar son günlerde düşüncelerimle kendime zarar veriyorum gibi hissediyorum. Fiziki olarak acı eşigim düşük demiyim hiç yok, psikolojik olarakta aşırı güçlüyüm. her yıl parasutten atlarım, bungee jumping yaparim, tehlikeli olan herseyi yaparim. Sonucta bunlarda da canıma zarar gelebilir degil mi? Vajinusmus hastasıyım 3 yıldır ve bunu atlattigimi düşünüp hamile kalma olayını sokuyorum beynime o kadar acıya nasil katlanırım acidan boğulacak gibi hissediyorum kendimi. Tum anneleri ve annelige hazirlananlari da tebrik ediyorum. Siz korkularinizla nasil başa cikabiliyorsunuz? Sonu güzel olacak şeyleri fiziki acılar sebebiyle mahvetmek istemiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Merhaba.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. Hamile kalırsam nasıl doğururum diye çok korkuyordum. Yani şöyle söyliyim; o geçirdiğimiz 9 ay boşa değil. O 9 ay sizi öyle bi hazırlıyo ki doğuma siz bile şaşırırsınız. Benim sona doğru, 7 8 aylıkken hiçbi korkum kalmamıştı. Sezaryene de normale de hazırdım. O süreçte beyin hazırlıyor sizi doğuma

Merhaba.

Ben de sizin gibi düşünüyordum. Hamile kalırsam nasıl doğururum diye çok korkuyordum. Yani şöyle söyliyim; o geçirdiğimiz 9 ay boşa değil. O 9 ay sizi öyle bi hazırlıyo ki doğuma siz bile şaşırırsınız. Benim sona doğru, 7 8 aylıkken hiçbi korkum kalmamıştı. Sezaryene de normale de hazırdım. O süreçte beyin hazırlıyor sizi doğuma
Ne güzel bebisinizi kucaginiza almışsınız. Darısı isteyen herkesin ve benim başıma ❤ Benim adet dönemim sıkıntılı geçiyor ve kendimi yerden yere atıyorum. Hamilelikte de öyle ağrım olur bebeğe zarar veririm düşünceleri beynimin içinde Nirvanaya ulasti. Kendi kendime yapiyorum halledeceğim ya düşüncelerim sonucta benim elimde. Bir yolunu bulmam gerek artık çocuk değilim. Cok teşekkürler ❣

Kesinlikle ama bu korkuları yenmeden öyle bir adım atamıyorum. Oluruna bırakamıyorum. Böyle giderse yani asamazsam da olmaz zaten.😉
Valla ben bir yıldır uğraşıyorum hala gebe kalamadım o yüzden artık korkmuyorum yeter ki olsun bunca kadın nasıl doğuruyorsa öyle yaparız Allah yardım eder 😄

Şimdi buraya kimse gelip de "Kolay bir süreç, hiç canım yanmadı" diyemez çünkü gerçekçi değil. Önemli olan içinize sinen iyi bir doktor bulmanız, epidural vb ağrıyı hafifletecek seçenekleri konuşup kararlaştırmanız. Unutmayın Dünya'da 8 milyar insan var, demek ki 8 milyar kadın doğum yapmış.

Valla ben bir yıldır uğraşıyorum hala gebe kalamadım o yüzden artık korkmuyorum yeter ki olsun bunca kadın nasıl doğuruyorsa öyle yaparız Allah yardım eder 😄
Insallah en kisa zamanda Allah nasip eder. Sizde hareket var bizde o da yok. O kadar korkularım sinmiş ki çok fazla düşünüyorum 🤷🏻‍♀️

Back
X