aşçı kadında üç... olabilirmi

sekerim00

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2013
6.150
9.642
398
kızlar daha önce bizim aşçıdan bahsetmiştim. insanın yüzüne bakarak insanı çözüyo hakkında herşeyi söylüyor diye. onun söylediklerine kulak asıp dinlediğim için çok pişmanım Allah beni affetsin.

ama biz bu kadından baya tırsmaya başladık. yaptığı yemek verdiği çay içilirmi diye düşünmeye başladık.
kadının 3 harflileri olduğundan şüphe ediyoruz ki bundan baya eminiz. çünkü bu kadar şeyi bilemez diye düşünüyoruz.

daha önce böyle bi durumla karşılaşan yada yaşayan varmı lütfen bize akıl versin napmamız lazım

Yasaklı konular ,aslında yeni değil eski üyesiniz bilmeniz lazım.Az sonra kapanır.

Ama gene de yazayım ben içmezdim.

Ben bilmiyordum yasak oldugunu kusura bakmayin eski uyeyim evet ama bu konularla ilgili hic bilgim yoktu

Bu konu kapanır..siz bu kadına ne taktınız yaa,hayatınızın merkezine oturttunuz resmen,ablanızla ilişkilerinizi bile kadının yorumlarına göre yönlendirdiniz,Allah hidayet versin,ne diyeyim.
Nerden biliyosunuz yonlendirdigimi hicte yonlendirmedim hayatimin merkezi falanda degil ilk basta dediklerine takmistim evet ama sonra gecti bilip bilmeden konusmayin haddiniz degil

Bence bi psikoloğa gidin.
Kadın çok iyi bi manipülasyoncu sadece.
Sizi dinlemiş olabilir, gözetlemiş olabilir.Cinleri olmasından çok daha mantıklı binbir sebep olabilir.Bazı insanlar da sadece iyi analizcilerdir.Birine bakınca anlarlar ama bunun ruhani şeylerle alakası yok.

Nerden biliyosunuz yonlendirdigimi hicte yonlendirmedim hayatimin merkezi falanda degil ilk basta dediklerine takmistim evet ama sonra gecti bilip bilmeden konusmayin haddiniz degil
Tamam..o konunuz ve yorumlarınıza istinaden yazmıştım,takip etmiştim çünkü,böyle olmasına sevindim,haddimi bildirdiğiniz için de teşekkür ederimSevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…