Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çok geçmiş olsun. Kolposkopi oldunuz mu? Hayırlı sonuçlar gelmiştir inşaallah..
Benim smear testimde ascus çıktı, hpv bakılmamış sanırım. Adetim bitince sonuçları göstermek için gideceğim.
Kolposkopi nasıl bir işlem? Ağrılı mı oluyor? Uzun sürüyor mu?
Merhaba ben devlette test vermiştim E nabızda gördüm sonucumu tesadüf ve özeldeki doktoruma gittim direk kadın doğum bölümüne tamamlayıcım vardı bebek düşündüğüm için yapmıştım devletede rutin kontroller için bi denemek istedim iyi bir doktoru ve kolposkopi istedi doktorum özelde 30000 ücret çıktı anestezili uyutarak yapıldı çok basit kısa işlem ama devlette nasıl yapılıyor bılmıyorum ben hissetmedim sonucumu bekliyorum 2 hafta dedi doktorum 1 haftaya çıkar yazarım buraya ve ben gebelik düşünüyorum doktorumda biliyor Hpv için bir yol tedavi dedi ilaç ama gebelik varkende senin tedavin devam eder engel değil dedi bakalım iyi düşünmek istiyorum
Evet. Benim hikayem biraz karışık maalesef benim ilk doktora gidişim akıntı ve kaşıntı şikayetiydi. İlk hekime zorla kültür aldırdım mantar, üreaplazma ve gardnerella çıktı. O hekim antibiyotik ve bazı fitiller reçete etti gerçekten de şikayetlerim bir süre geçti. Sonrasında yeniden başladı ben de başka bir hekime muayene oldum rahim ağzındaki lezyonu o hekim gördü. Hiç böyle bir şey çıkacağını beklemiyordum. CIN1 ile birlikte kronik servisitim de var bu sebeple akıntıları ilaçla çözmeye çalışıyor. Bunun dışında HPwash ve deflagyn de reçete edildi. Akıntı meselesi beni çok yıpratıyor o olmasa belki gözüm görmez kendimi mental olarak hasta hissetmem geçer gider en azından.
Merhabalar, çok geçmiş olsun. Hekiminiz rahim ağzında ki lezyonu çıplak gözle muayene ettiğinde mi fark etti peki? Yoksa kolposkopik inceleme sırasında mı anladı acaba?
Merhabalar, çok geçmiş olsun. Hekiminiz rahim ağzında ki lezyonu çıplak gözle muayene ettiğinde mi fark etti peki? Yoksa kolposkopik inceleme sırasında mı anladı acaba?
Merhaba, çok teşekkür ederim Hekim ilk olarak çıplak gözle bir anormallik gördüğünü söyledi sonrasında kolposkopide teyit etti. Sonradan gittiğim hekim gerçekten çok iyi bir doktor. Çıplak gözle muayenede küçük bir lezyon olduğunu çok sorunlu görünmediğini söyledi. Nitekim CIN1 çıktı.
Merhaba, çok teşekkür ederim Hekim ilk olarak çıplak gözle bir anormallik gördüğünü söyledi sonrasında kolposkopide teyit etti. Sonradan gittiğim hekim gerçekten çok iyi bir doktor. Çıplak gözle muayenede küçük bir lezyon olduğunu çok sorunlu görünmediğini söyledi. Nitekim CIN1 çıktı.
Merhaba ben devlette test vermiştim E nabızda gördüm sonucumu tesadüf ve özeldeki doktoruma gittim direk kadın doğum bölümüne tamamlayıcım vardı bebek düşündüğüm için yapmıştım devletede rutin kontroller için bi denemek istedim iyi bir doktoru ve kolposkopi istedi doktorum özelde 30000 ücret çıktı anestezili uyutarak yapıldı çok basit kısa işlem ama devlette nasıl yapılıyor bılmıyorum ben hissetmedim sonucumu bekliyorum 2 hafta dedi doktorum 1 haftaya çıkar yazarım buraya ve ben gebelik düşünüyorum doktorumda biliyor Hpv için bir yol tedavi dedi ilaç ama gebelik varkende senin tedavin devam eder engel değil dedi bakalım iyi düşünmek istiyorum
Ben de gebelik planladığımız için genel bir kontrol için gittim doktora, yaşım 40 olduğu için gebelik süreci ve sonrası biraz korkutuyor beni.
Uzun süre yazamadım, hpv testim negatif çıktı ama adenomyozis ve endometriozis tanıları koydu doktor.
Sizin durumunuz nedir? Sonuçları aldınız mı?