ASCUS ?

csistanbul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2015
91
17
88
33
Smear test sonucu ASCUS çıkan varsa bilgilendirebilir mi acaba?Doktorum panik yapmamam gerektiğini enfeksiyon kaynaklı olabileceğini söyledi ama yinede endişe etmekten kendimi alamıyorum.Su an ilaç tedavisi görüyorum iltihap kaynaklı smear de zaten candida benzeri şeyler görülmüste yaziyor tekrar smear olup ascus cikarsa biyopsi gerekebilirmis.Benzer şekilde ascus yaşayan düzelen oldu mu teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden

Mrb bende benzer durumla karşılaştım.bu ay doktora gıdecegım.sizin son durumunuz nedr

Öncelikle çok geçmiş olsun ben ilk bu sonucu duyduğumda çok tedirgin oldum. İnternette gerçekten hep kötüyü odaklatan bilgi kirliligi mevcut.Doktorumun dediği gibi enfeksiyon kaynaklıymıs benimki verdiği antibiyotik ve probiyotik gibi takviyeler kullandım diğer smear testim düzgün çıktı.cok şükürŞayet tekrar ascus çıksaydı kolposkopi yapacağını söylemişti ve korkmami anestezi altında olduğunu genelde rahim iltihabı çıkabildiğini de önceden bilgi vermişti.Umarim sizinde sonucunun iyi çıkar endişe etmeyin ascusta kötü birşey çıkma oranı çok.dusukmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…