Aseksüel Erkeklere Aşık Olmaktan Bıktım

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
831
1.076
63
artık bıktım resmen. aseksüel erkeklere aşık oluyorum sürekli aklı fikri seks ve karı-kız muhabbetine saplanıp kalmış erkeklerden tiksiniyorum resmen.
ama hoşlandığım bu tarz erkekler asla ilişki düşünmedikleri için reddediyorlar artık öz güven denen bir şey kalmadı bende.
var mıdır bundan kurtulmanın bir yolu

Aseksüel erkek sıkıcı olmuyor mu? Hani beğenen, çekici bulan, hoşlanıp arzu eden ve bunu belli eden erkek tadından yenmez de o bakımdan

aseksüel erkekleri nasıl belirliyorsunuz

çevremdeki erkeklerin aseksüel olanı kimdir bilemedim şimdi

aşık olunacak kadar tanıyorsunuz hep de aseksüel

acaba yeni neslin bir istemiyorum deme şekli mi bu

Konu sahibini kirmak istemedim ama karsisina cikanlar ya nefes alsin yeter diyerek sadece cinsel olarak yaklasanlar ya da aseksuel degil de konu sahibini istemeyenler, begenmeyenler gibi geldi aslinda bana.

19 yasinda misiniz?
31 yasindayim bir tane aseksuele denk gelmedim. İstemeyenler direkt benden o sekilde hoşlanmadığı icin istemeyenler oldu ki cok normal, sonucta ben de herkesten hoslanmiyorum.

Kirmak istemem ama asik oldugunuz adamlar cinsel olarak isteksiz olmaktansa sizi istemiyor olabilir mi? Bu kadar cok ciddi anlamda aseksuel erkegi bulmaniz ayri basari cunku.

evet yaşım 19 ama aseksüel olduğunu direkt söyleyen sadece 1 kişi vardı.diğerleri daha çok zaman uygun değil vs. bahane uydurdu

evet yaşım 19 ama aseksüel olduğunu direkt söyleyen sadece 1 kişi vardı.diğerleri daha çok zaman uygun değil vs. bahane uydurdu
Daha çok sen onlara uygun gelmemişsin bence. Şahsen bende 33 yaşındayım bugüne kadar sadece bir aseksüel insanla karşılaştım.

A seksüel seks istemeyen değil mi ya ben mi yanlış biliyorum

Vallaha azıcık geçmis konularını karıştırdım, derdin hiç değişmemiş. Hiç mi bulamadın flört edecek birini

Bahane uydurdu diyorsunuz, sizi kirmadan reddetmek icin demişlerdir. Aseksuellikle alaaksi yok.

19-20 yaslarinda bir erkek aseksuel oldugunu o kadar cabuk kesfedemez cunku genelde. Hele ki cinselligi zaten bu yaslarda ve daha sonra tanimaya basladiklari bizim gibi ulkelerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…