- 9 Ekim 2020
- 831
- 1.076
- 63
- Konu Sahibi VanessaRinki
-
Aseksüel erkek sıkıcı olmuyor mu? Hani beğenen, çekici bulan, hoşlanıp arzu eden ve bunu belli eden erkek tadından yenmez de o bakımdanartık bıktım resmen. aseksüel erkeklere aşık oluyorum sürekli aklı fikri seks ve karı-kız muhabbetine saplanıp kalmış erkeklerden tiksiniyorum resmen.
ama hoşlandığım bu tarz erkekler asla ilişki düşünmedikleri için reddediyorlar artık öz güven denen bir şey kalmadı bende.
var mıdır bundan kurtulmanın bir yolu
kendileri söylediler.Peki aseksüel olduğuna nasıl karar verdiniz?
belki erkeklerden hoşlanıyolardır?kendileri söylediler.
tabii ki aseksüel olduğunu söylemeyenler de vardı ama onlar da gene kadınlara yürümeyen tiplerdi
aseksüel erkekleri nasıl belirliyorsunuz
çevremdeki erkeklerin aseksüel olanı kimdir bilemedim şimdi
aşık olunacak kadar tanıyorsunuz hep de aseksüel
acaba yeni neslin bir istemiyorum deme şekli mi bu
Onlar kadınların ilgisine alışmışlar da ondan. İlgi göstermeyip süründürün bakın nasıl sürünüyorlar. Şımartmayın şunlarıkendileri söylediler.
tabii ki aseksüel olduğunu söylemeyenler de vardı ama onlar da gene kadınlara yürümeyen tiplerdi
evet yaşım 19 ama aseksüel olduğunu direkt söyleyen sadece 1 kişi vardı.diğerleri daha çok zaman uygun değil vs. bahane uydurdu19 yasinda misiniz?
31 yasindayim bir tane aseksuele denk gelmedim. İstemeyenler direkt benden o sekilde hoşlanmadığı icin istemeyenler oldu ki cok normal, sonucta ben de herkesten hoslanmiyorum.
Kirmak istemem ama asik oldugunuz adamlar cinsel olarak isteksiz olmaktansa sizi istemiyor olabilir mi? Bu kadar cok ciddi anlamda aseksuel erkegi bulmaniz ayri basari cunku.
Daha çok sen onlara uygun gelmemişsin bence. Şahsen bende 33 yaşındayım bugüne kadar sadece bir aseksüel insanla karşılaştım.evet yaşım 19 ama aseksüel olduğunu direkt söyleyen sadece 1 kişi vardı.diğerleri daha çok zaman uygun değil vs. bahane uydurdu
Bahane uydurdu diyorsunuz, sizi kirmadan reddetmek icin demişlerdir. Aseksuellikle alaaksi yok.evet yaşım 19 ama aseksüel olduğunu direkt söyleyen sadece 1 kişi vardı.diğerleri daha çok zaman uygun değil vs. bahane uydurdu
A seksüel seks istemeyen değil mi ya ben mi yanlış biliyorum
Simdi anladım kendisi aseksuel yaniKonu sahibi hep seks istemeyenlerden hoslaniyor, seks isteyenlerden tiksiniyor cünkü
Simdi anladım kendisi aseksuel yani
Teşekkürler keşke daha açıklayıcı yazsaydiYok kendisi aseksuel degil, sadece akli fikri sadece seksde olan erkek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?