Aseksüel eşimden boşanmak istiyorum.

Ama bir yanım da bırakmak istemiyor çok emek verdim bu evlilik bitmesin diye.Ona karşı eskisi gibi hissedemiyorum ama düzeltirse evliliğimiz de düzelecek diye ümit ediyorm ama uğraşmıyor
Tamam emek verdiniz, bir şey değişti mi? Hayır. Günün sonunda mutsuz olan kim? Siz. Eeee o zaman emek vermiş olmanın bir önemi var mı? 10 yıl sonra da aynı durumda olacaksanız. Cinsellik nedir bilmeden ölüp gideceksiniz

Evlenmeden önce haftada bir görüşüyorduk ve çok istekliydi.Evlendikten sonra değişti.Haftada birdi son 1 yıldır.2/3 haftada ayda 1.. Sonrada hep ben sorun çıkarınca 4 ay ayrı yataklarda yattık.Şimdi de ayrı yatıyoruz.Ve aynı memleketteniz ve akrabalarımız ortak sayılır.Kimseyi de srvindirmek istemiyorum.Eskisi gibi duygularım da yok.Ama düzelmesini istiyorum.Bu konu dışında benim için mükemmel bir erkek.Özel biraz ama aslında çok iyi birlikte olduğumuz zamanlarda.
Adam sizden kaçıyor, terapi işe yaramamış, tedavi olmak da istemiyor, düzelmek de istemiyor. Eee buradakiler ne desin size. Ya cinselliği unutacaksınız ve bu adamla kuruyup kalacaksanız ya da hiç olmayan şeyler söyleyeceğim tavsiye olarak ama bana ters

Saglikliysa ve buna rağmen birlikte olmak istemiyor ise bu bir problem..
Biraz yasa da bakar.
Eşinizle yaş farkınız çok mu ?

Ben vardım bu durumu yaşayan 6 yıl evli kaldım.
Bizde terapiste gittik düzelir gibi oldu ama düzelmedi.
Boşandım 3 yıl sonra 2. Kez evlendim.
Gayet mutluyum.
Tek pişmanlığım 6 yıl evli kalmış olmak.

Eşiniz iyi bir insan olabilir iyi eş olmak farklı bir şey.
Senin adına çok sevindim ,kaç yaşında 2. Evliliğini yaptın ?
Ben de 9 sene evli kaldım emek emek emek … hepsi boş
Evli kaldıkça emek vermek artıyor ve yılların gidiyor , düzelen bir durum değil , asla kabul etmedim düzelir dedim ,,, düzelmedi ., çöm üzgün yorgun bitkin ve bir çocukla boşandım ,
Dönüp baktığımda keşke daha önce bitseydi diyorum …

Evlenmeden önce haftada bir görüşüyorduk ve çok istekliydi.Evlendikten sonra değişti.Haftada birdi son 1 yıldır.2/3 haftada ayda 1.. Sonrada hep ben sorun çıkarınca 4 ay ayrı yataklarda yattık.Şimdi de ayrı yatıyoruz.Ve aynı memleketteniz ve akrabalarımız ortak sayılır.Kimseyi de srvindirmek istemiyorum.Eskisi gibi duygularım da yok.Ama düzelmesini istiyorum.Bu konu dışında benim için mükemmel bir erkek.Özel biraz ama aslında çok iyi birlikte olduğumuz zamanlarda.
Allahallah tuhaf bir durum.

hımm (ben sormuştum size değişebileceğini düşündürten ne diye)

bu cevap durumu değiştiriyor,
bu durumda sonradan olan aseksüellik diye bir şey oluyor mu?

uzmanlık alanım değil, ne diyorsunuz kızlar?
aseksüel daha çok bir cinsel yönelim gibi diye biliyorum

sizin şu anda libido düşüklüğü yaşayan bir eşiniz var.

Ya çoğu insan anlamiyor ama var böyle adamlar. Biri de kocam. Çok severek evlendik, aramızda ciddi bir tutku ve cinsel çekim de vardı. Aseksuel filan değil, bildiğin tembel. Poposunu kaldirmamak için sevismiyor. İşi çok yoğun mesai kavramı yok gibi bir sey sürekli PC başında ya da telefonda. Çalışmadığı zamanlarda da sadece yatmak istiyor. Stresli ve duygusal bir tip. Sevişmemiz için oğlumu anneannesine göndermemiz lazım, hafta sonu olmasi lazım vs vs...Ben de hep istekli bir tipim. Hep ben başlatırim ve problem yok yani gayet güzel yasiyoruz oldugunda. Ama aklına gelmez yani sevismek aylarca aramaz yapmasak. Şimdi bu adam aseksuel mi? Evlenmeden önce 7 sene beraberdik . Evlendik 3 sene cocuksuzduk gene iyiydi cinsellik. Oğlumuzun doğumu ve eşimin yeni işi aynı döneme denk geldi ve cinsellik tepetaklak gitti. Çözüm ne bilmiyorum ben de arzulanmayi özledim.ama zorla olmuyor yani.
Seninkinin cinsellik sorunu yok hayata karşı motivasyon sorunu var bence.hiçbirşeyle uğraşası gelmiyor.

hımm (ben sormuştum size değişebileceğini düşündürten ne diye)

bu cevap durumu değiştiriyor,
bu durumda sonradan olan aseksüellik diye bir şey oluyor mu?

uzmanlık alanım değil, ne diyorsunuz kızlar?
aseksüel daha çok bir cinsel yönelim gibi diye biliyorum

sizin şu anda libido düşüklüğü yaşayan bir eşiniz var.
Aseksüel olsaydı evlenmeden önce de istekli olmazdı, başka bir durum var gibi.

Ama bir yanım da bırakmak istemiyor çok emek verdim bu evlilik bitmesin diye.Ona karşı eskisi gibi hissedemiyorum ama düzeltirse evliliğimiz de düzelecek diye ümit ediyorm ama uğraşmıyor
Emin ol sen aseksüel olsan ve 4 yıl boyunca asla düzelmesen eşin bir dakika bile durmaz sana acımazdı bile ...

Merhaba,kimseye anlatamadığım sorunumu burda sizinle paylaşmak istedim.Ne yapacağım bilmiyorum.4 yıldır evliyiz eşimle ve eşimin aseksüel olduğunu düşünüyorum.Her seferinde benim istememle bir birliktelik oluyordu.Artık ben de ısrar etmeyi bıraktım ve artık bana yanaşmıyor.Defalarca onu uyarmama ve sonunun boşanmak olduğunu söylememe rağmen beni ciddiye almadı.Her defasında düzelteceğini,yoğun iş temposundan kaynaklı içinde istek olmadığı söyledi.Ama artık tak etti.Ben de arzulanmak istiyorum.Beni çok sevdiğini biliyorum.Biriyle de görüşmüyor bundan da eminim.1 yıl terapiste gittik ama o da çözüm olmadı.Dün de artık üstü kapalı boşanmamız gerektiğini söyledim ama benden kaçıyor.Boşanmak istemiyor.Ne olur bana akıl verin.Bu durumda olup da çözüm bulan birileri var mı?
herhangi bir tani aldi mi? ben olsam once bir urologa gotururdum, oradan bir sey cikmazsa da iyi bir psikiyatriste gotururdum. bir tanisinin olmasi gerek, cesit cesit cinsel bozukluklar var. farkli bir yonelimi var mi o da onemli. onceden ok istekli olup, artik sizi istememesi de garip. aseksuel insanlar genelde yasam boyu aseksuel olur. sizi aldatmadigina emin misiniz? ya da gay olmadigina?

Düzelmez denir hep ama vitamin eksikliği varsa giderilip, hormonal problemleri varsa tedavi olunarak çözülebilir bence. Ya da psikoterapi de iyi gelebilir. Önce eşinizi ikna edip deneyin daha sonra boşanma işlemini yeniden değerlendirirsiniz.

milleti sevindirmek derken?
elalem ne der i bir bırakabilsek keşke topluluk olarak

çocuğunuz var mı?

ilişkide çok iyi ama aseksüel
ilginç

Gerçekten iyi bir insan.Ama bazen sadece onun beni sevmesini sevmişim gibi geliyor.
İşte iyi ne demek iyi kavramını da açmak lazım biraz.
Sağlıklı bir insan ulan bu kadının da cinsel ihtiyaçları var hormonları var ben napiyorum böyle diye bir durup düşünür.
Bencilce ben istemiyorum nasılsa karşı tarafta sevismesin banane diye düşünmez.
Birde cinsel ihtiyaçları geçtim insan eşi tarafından arzulanmadigi zaman malesef özgüveni de düşüyor bedeniyle kavga ediyor.
Bunları kimsenin kimseye hissettirmeye hakkı yok.
Şimdi biraz daha düşünelim bence iyi insan nedir kime denir ?

Senin adına çok sevindim ,kaç yaşında 2. Evliliğini yaptın ?
Ben de 9 sene evli kaldım emek emek emek … hepsi boş
Evli kaldıkça emek vermek artıyor ve yılların gidiyor , düzelen bir durum değil , asla kabul etmedim düzelir dedim ,,, düzelmedi ., çöm üzgün yorgun bitkin ve bir çocukla boşandım ,
Dönüp baktığımda keşke daha önce bitseydi diyorum …
Benim çocuğum yoktu hiç istemedim o evliliğe çocuk.
2.evliligimi 35 yaşında yaptim.
İlla herkes 2. Kez evlenmek zorunda da değil bu arada evli olmasam yalnız olsam da problem değildi.
Böyle bir evliliği sürdürmekten bin kat daha iyidir yalnızlık.
Bence sende üzülme 9 yıl değil ya 19 yıl olsaydı ?

Back
X