Aşeren ve tatlı sıkıntıları olan hamileler buyursunlarr :)

Pnrerd_41

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
24
20
8
42
Merhaba hamiledaşlarım :) bir haftadır mide bulantılarım başladı, gece uyumakta zorluk çekiyorum ve uyusamda saat başı uyanıyorum.. Olup olmadık şeyleri canım çekiyor bi tatlı bi tuzlu bi ekşi karmakarışık,, bide ekşi yiyenin kızı tatlı yiyenin oğlu olurmuş sözde benim ne yediğim belli değil :) Herkeste mi aynı sıkıntılar var yoksa hepsi bende mi toplanmış:KK12:

Merhaba hamiledaşlarım :) bir haftadır mide bulantılarım başladı, gece uyumakta zorluk çekiyorum ve uyusamda saat başı uyanıyorum.. Olup olmadık şeyleri canım çekiyor bi tatlı bi tuzlu bi ekşi karmakarışık,, bide ekşi yiyenin kızı tatlı yiyenin oğlu olurmuş sözde benim ne yediğim belli değil :) Herkeste mi aynı sıkıntılar var yoksa hepsi bende mi toplanmış:KK12:

Merhaba canım :) benimde dün akşam itibariyle başladı bulantilarim benimde senin gibi canımın ne istediği belli değil 2 gundur burnuma ayva kokuyor eşim dün gece gidip almak zorunda kaldı mesela bazen csnim tatlı istiyor bazen tuzlu bazen ekşi :))

Merhaba canım :) benimde dün akşam itibariyle başladı bulantilarim benimde senin gibi canımın ne istediği belli değil 2 gundur burnuma ayva kokuyor eşim dün gece gidip almak zorunda kaldı mesela bazen csnim tatlı istiyor bazen tuzlu bazen ekşi :))
dün bende markette bir meyve gördüm çok umursamadım ama rüyamda sabaha kadar o meyveyi yerken gördüm kendimi nasıl canım istediyse artık :) söylemeye utanıyorum artık :kk77::KK48:

dün bende markette bir meyve gördüm çok umursamadım ama rüyamda sabaha kadar o meyveyi yerken gördüm kendimi nasıl canım istediyse artık :) söylemeye utanıyorum artık :kk77::KK48:

Ayy aman al ye mutlaka ;))) :)) Ayy ne değişik bisry yaa bütün o da ayva kokuyor sanki ama benden başkası almıyor o kokuyu :KK70:

Ayy aman al ye mutlaka :KK66:)) :)) Ayy ne değişik bisry yaa bütün o da ayva kokuyor sanki ama benden başkası almıyor o kokuyu :KK70:
Bak ne güzel şükür et ayva kokuyor, kötü kokular almak çok zor :/ geçen eşim traş kolonyası sürmüş kıyamet koptu evde bu pis koku nedir diye :KK48::KK15:

Bak ne güzel şükür et ayva kokuyor, kötü kokular almak çok zor :/ geçen eşim traş kolonyası sürmüş kıyamet koptu evde bu pis koku nedir diye :KK48::KK15:

Ayy sorma yaa bizimki de her zaman kullandığı parfumden başka bi koku sürmüş bu ne ya kullanma bi daha böyle şeyler dedim halbuki kolonyaymis ama oylr kötü koktuki burnuma:KK48::KK70:

bizde eşimle parfüm basında feci kapıştık sonuç tiksindim e eşim bana sarılınca hemen kusmaya gdyorum ne zman gecer bu durum yaaaa :(((

:KK33::KK33::KK33: konuda canınızın çektiği şeyleri yazdınız mıııı.. ona göre okuycam mesajlarııı:-) değilse tehlikeli olmuş yani konu. yazıldıysa okuyanında canı çeker. ama mesajları okumadım korkumdan :KK33:

:KK33::KK33::KK33: konuda canınızın çektiği şeyleri yazdınız mıııı.. ona göre okuycam mesajlarııı:-) değilse tehlikeli olmuş yani konu. yazıldıysa okuyanında canı çeker. ama mesajları okumadım
Sıkıntı yaratacak bir şey yazilmadi sadece bir meyve adı alınmayacak bişey deil ama sen yinede tedbirli ol belki canın çeker :$

Taşıdığım 2gr ama etkisi kocaman :) bulantılarim için naneli bişeyler yiyorum nane zararlı diyenleri de duydum ama o rahatlatiyor beni :s Doktoru naneyi yasaklayan var mı ??

Dün gece uykudan uyandım şeftali suyu diye ama canım hiç çekmiyır olsa içmem :))) uyku sersemliği kalkamadım yatağımdan aşerme buna deniyor sanırım :)))

Benim kokulara felaket takıntım başladı. Eşimin en sevdiğim Parfümü çok kötü geliyor. Yemek kokularindan tiksiniyorum ev amerikan mutfak koku yüzünden günlerdir evde dogru duzgun yemek pişmiyor buna rağmen yemek kokuyor. Şimdi de mutfağa girdim kahvaltı için baktım kokuyor pencereleri açıp çıktım. Sulu yemekten tiksindim sürekli burnumda yağlı salçalı yemek kokusu çok rahatsiz edici

Kızlar Allah iyiliginizi versin.hiç bir forum sayfası bu kadar güldürmedi beni.hele de yediklerinizi yazdınız mı diyen arkadaş seni tüm kalbimle selamlıyorum. Evet bende hamileyim yedinci haftanın içinde. Ama kalp atışını filan göreyim diye bir beklenti içindeyim. Buna rağmen geçen pazar dan beri herşey kokuyor.zeytin e aşığımdır. Elimi süremiyorum.varsa yoksa değişik değişik meyveler portakalla mandalina yi koklaya koklaya akşam oluyor desem yeridir oysa meyveyle aram hiç yoktur normalde. Ortası delik naneli şeker favorim. Bir bakıyorum turşu başındayım, bir bakıyorum eşimden tatlı istemişim. Çocuklar çikolata yerken zaten beraber yiyoruz. Yani aslında canım ne istiyor tam da belli değil hatta az önceki arkadasın hoşuna gitmeyen o salçalı sulu yemeği bile ekmek batıra batıra yiyebilirim yeter ki ben pişirmeyim:kk77:

Kızlar karnınız da kaşıntı var mı? Şimdiden başlamaz inşallah çatlamaya :S
Normalde ilk gebelik çok erken çatlamaz eğer çok zayıfsan ve karnın çok darsa bilemem ama benim beş altı ay civarı çatlamıştı. Uykumda bütün gece karnım kaşındı sabah kalktım tek gecede olay bitmişti. Biraz da genetik diyorlar eğer annende çatlak yoksa sende olmama ihtimali var. Badem yağı sür derler ben sürdüm gene de çatladı

Benim kokulara felaket takıntım başladı. Eşimin en sevdiğim Parfümü çok kötü geliyor. Yemek kokularindan tiksiniyorum ev amerikan mutfak koku yüzünden günlerdir evde dogru duzgun yemek pişmiyor buna rağmen yemek kokuyor. Şimdi de mutfağa girdim kahvaltı için baktım kokuyor pencereleri açıp çıktım. Sulu yemekten tiksindim sürekli burnumda yağlı salçalı yemek kokusu çok rahatsiz edici
Ah o mutfak kokusu benide mahvediyor :/ benimde evim amerikan mutfak ve yatakodamda oturuyorum inan az önce bütün lavaboları yıkadım giderlerini tıkadım kaçtım odama :s bir an önce geçsin bu bulantılar diye bekliyoruz eşimle birlikte, adam da bıktı artık benden :):)

Back
X