- 30 Nisan 2023
- 2.846
- 3.005
- 63
- 32
- Konu Sahibi Zeytin_zey
Rica ederim:))tamam canım teşekkür ederim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim:))tamam canım teşekkür ederim
Bu yazdıklarının hemen hepsi bende de oldu ramzi bilmiyorum sadece, neyse benimki kız olacak. Bu belirtiler genelleme bence ya cinsiyet tutturan kesin bir şey henüz görmedim.Kızlar merhaba :)
Fetal dna sonucum temiz çıktı şükür ki
Cinsiyetimiz de belli oldu erkek
Bu zamana kadar erkek olduğunu düşündürten ya da olmadığını düşündürten şeyleri paylaşmak istiyorum, belki cinsiyeti merak edenler için fikir olur
Mide bulantısı yoktu
Öncelikle Ramzi teorisi erkek ile uyumluydu, bebeğim kesenin sol tarafındaydı ilk haftalarda
Kesem genellikle mercimek gibi ovaldi, yuvarlak olunca kız oluyormuş bu çok uymadı
Beta hcg yüksek çıkmıştı ilk 450 2 gün sonra 1018 civarı bi şey çıkmıştı (adetimin olması gereken günde)
Genelde beta yüksek çıkarsa da erkek diyorlardı o uydu
Gebelik tiroidim çıktı erkenden tiroid değerlerim normalken hamilelikte yükseldi.
Bunu da erkeğe bağlayan çok kişi vardı.ama sanırım kız bebeklerde de olabiliyormuş
3 aylık sürede canım ekşi de çekti tatlı da ama en çok tatlı çekti gibi.
Çevrem güzelleştiğimi söyledi , ama yüzümde sivilce çıktı bol bol o yüzden bu konuda hangi teoriye uydu bilmiyorum
Bir de en başından beri içime erkek doğmuştu, doğmadan önce rüyamda erkek görmüştüm:) anneler hissediyor diyorlar
cinsiyetiniz belli oldu muEvet canım teşekkür ederim inşallah sağlıkla doğsunlarevet bu sefer ki ultrasonda sağda oğlum soldaydı. Ramzi denilen teoride tutuyor mu denk mi geliyor bilmiyorum
bulantım oluyor özellikle acıkınca ama oğlumdaki gibi kötü durumda değil şükür. En kokrtuğum kısımdı. Bunda sadece deliler gibi uyumak istiyorum uyanınca bile uyumamış gibiyim öyle bir tatlı uyku var
Sağlıkla,kolaylıkla gelsin inşallah minik yakışıklıKızlar merhaba :)
Bu zamana kadar erkek olduğunu düşündürten ya da olmadığını düşündürten şeyleri paylaşmak istiyorum, belki cinsiyeti merak edenler için fikir olur
Mide bulantısı yoktu
Öncelikle Ramzi teorisi erkek ile uyumluydu, bebeğim kesenin sol tarafındaydı ilk haftalarda
Kesem genellikle mercimek gibi ovaldi, yuvarlak olunca kız oluyormuş bu çok uymadı
Beta hcg yüksek çıkmıştı ilk 450 2 gün sonra 1018 civarı bi şey çıkmıştı (adetimin olması gereken günde)
Gebelik tiroidim çıktı erkenden tiroid değerlerim normalken hamilelikte yükseldi.
Bunu da erkeğe bağlayan çok kişi vardı.ama sanırım kız bebeklerde de olabiliyormuş
Çevrem güzelleştiğimi söyledi , ama yüzümde sivilce çıktı bol bol o yüzden bu konuda hangi teoriye uydu bilmiyorum
Bir de en başından beri içime erkek doğmuştu, doğmadan önce rüyamda erkek görmüştüm:) anneler hissediyor diyorlar
Vakinal ultrasondamı soldaydı acebaKızlar merhaba :)
Mide bulantısı yoktu
Hayır karından bakıldığındaVakinal ultrasondamı soldaydı aceba
Vajinalda benimki solda o zaman benımkı kızHayır karından bakıldığında
Ramziye göre olabilir ama onun yüzde yüz doğruluğu yok :) bende ramzi uydu , ama uymayan da oluyor bilginiz olsunVajinalda benimki solda o zaman benımkı kız
Evet dogrulugu yok ama çocu kişide tutmusRamziye göre olabilir ama onun yüzde yüz doğruluğu yok :) bende ramzi uydu , ama uymayan da oluyor bilginiz olsun
Ayy banada yorum yapar mısınızRamzi teorisine göre kız gibi duruyor
Ama yüzde yüz kesinliği yok :) sağlıkla gelsin
Ramziye göre erkek :) ama yüzde 90 çıkıyor diyorlar bilginiz olsun :)Ayy banada yorum yapar mısınız6+5 karından çekildi
Çok teşekkür ederim belli olunca tekrar yazacağımRamziye göre erkek :) ama yüzde 90 çıkıyor diyorlar bilginiz olsun :)
Sağlıkla gelsin kuzumÇok teşekkür ederim belli olunca tekrar yazacağım![]()
Merhaba sizin bebeğin cinsiyeti ne oldu?merhaba benimkine de bakar mısın kesesine göre tahminin nedir
Ramziye göre hanımefendininde sol tarafta karından ultrasonla ama siz kız demişsiniz üstte yazdığınız ile bu dediğiniz uyuşmadıCanım anlamıyor musunkeseye göre cinsiyete bakma olayına inanmıyorum , normalde yuvarlak olursa kız derler benim yuvarlaktı erkek çıktı o yüzden inanmıyorum artı kız olma ihtimali var dedim daha ne diyim
![]()
Merhaba ultrason foto bakabilirmisinuz 9 haftalikti buErkek bebeklerimiz de , kesemiz ve karından bebeğin solda duruşu aynı ikimizde de.bana göre beta düşük , tiroidler aynı şekilde yükselmişti. Farklı olarak hiç kusmam olmadı.
Şimdi de hamilesiniz anladığım kadarı ileAllah onu da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, bulantı var mı , bir de bu sefer kesede bebek solda mıydı sağda mı
Banada nasip olsun bür erkek evlat aminKızlar merhaba :)
Mide bulantısı yoktu