Aşeren ve tatlı sıkıntıları olan hamileler buyursunlarr :)

Normalde ilk gebelik çok erken çatlamaz eğer çok zayıfsan ve karnın çok darsa bilemem ama benim beş altı ay civarı çatlamıştı. Uykumda bütün gece karnım kaşındı sabah kalktım tek gecede olay bitmişti. Biraz da genetik diyorlar eğer annende çatlak yoksa sende olmama ihtimali var. Badem yağı sür derler ben sürdüm gene de çatladı
genetik ise yandık ah annem ah :) bende çatlarım o zman, bütün gece karnımı kaşıyıp duruyorum daha yolun başındayım şimdiden başlarsam çatlamaya dokuz ayda harita olurum heralde :D

Dün gece uykudan uyandım şeftali suyu diye ama canım hiç çekmiyır olsa içmem :))) uyku sersemliği kalkamadım yatağımdan aşerme buna deniyor sanırım :)))
O şeftali suları hala dolabımdan eksik olmaz gece uykumdan uyanıp içiyorum sadece gün içinde fazla aklıma gelmiyor.. ve bu durum hamile olduğumu öğrenmeden de vardı demek ilk günlerimden beri bende aşermişim.. Bi de işin komik tarafı ben kendimi bildim bileli hep bişeyler aşeririm şimdiki hamilelik bahanesi oldu :D

Kızlar Allah iyiliginizi versin.hiç bir forum sayfası bu kadar güldürmedi beni.hele de yediklerinizi yazdınız mı diyen arkadaş seni tüm kalbimle selamlıyorum. Evet bende hamileyim yedinci haftanın içinde. Ama kalp atışını filan göreyim diye bir beklenti içindeyim. Buna rağmen geçen pazar dan beri herşey kokuyor.zeytin e aşığımdır. Elimi süremiyorum.varsa yoksa değişik değişik meyveler portakalla mandalina yi koklaya koklaya akşam oluyor desem yeridir oysa meyveyle aram hiç yoktur normalde. Ortası delik naneli şeker favorim. Bir bakıyorum turşu başındayım, bir bakıyorum eşimden tatlı istemişim. Çocuklar çikolata yerken zaten beraber yiyoruz. Yani aslında canım ne istiyor tam da belli değil hatta az önceki arkadasın hoşuna gitmeyen o salçalı sulu yemeği bile ekmek batıra batıra yiyebilirim yeter ki ben pişirmeyim:kk77:
İşte o ortası delik nane şekeri benimde vazgeçilmezim hem yiyorum hem inş bi zararı olmaz diye dua ediyorum.. Cumartesi doktora gidicem kısmetse sorucam yan etkisi olur mu diye o_O

İşte o ortası delik nane şekeri benimde vazgeçilmezim hem yiyorum hem inş bi zararı olmaz diye dua ediyorum.. Cumartesi doktora gidicem kısmetse sorucam yan etkisi olur mu diye o_O
Bence sorma yaaa gülerler bize artık şeker sonuçta

Kizlar ya benim simdiden karnim ve gogsum kasiniyo deli gibi, aslinda ufaktan gobegim de var cok zayif olsam neyse de :D simdiden catlamam insallah dimi :o 2hafta icinde yaglara kremlere baslamam lazim sanirim

selam arkadaslar ikinci gebeligim oglumda dokuz ay cikardim kan geliyordu migdemden su bile tutmuyordu migdem okadar kötüydü simdi ikinci gebeligim bugun dokuzuncu haftama girdim buzdolabindan tikdindim sabahları açtığımda direk cikariyorum psikolojik dolap kokmuyor ama bana kokuyor :(

Back
X