Aşeriyor muyum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Dün gece rüyamda tezgahtan armut ve mor erik aldığımı gördüm. Armutun üstünde hafif pembelik vardı tam sevdiğim gibi deveci armutun mu ne deniyor ondan biraz elmamsı tadı olandan. Baya baya rüyamda yedim gerçekte yemiş gibi tadını aldım böyle ağzımın suyu aktı sanki. Sabah kalkınca da aklıma geldi biraz gerginlik hissettim ama yemesem de ölürüm hiç aklımdan çıkmıyor gibi değil ama ara ara aklıma geldi gün içinde bu durumda aşeriyo oluyor muyum yemesem sıkıntı yaratır mı ons göre bulmaya çalışalım :)

Canınız çektiyse alın canım her yer deveci armut dolu aşermeye gerek yok ki :)

Aşerince ne oluyor ki? 9 aylık bir hamilelik geçirdim hala bilmem bu aşerme nedir acaba :)
Canınız çektiyse bulursunuz/ artık her mevsimde her sebze meyve var.

Aşerince ne oluyor ki? 9 aylık bir hamilelik geçirdim hala bilmem bu aşerme nedir acaba :)
Benim de ruhum fakir gidip bir tabak salçalı makarna aşermiştim:olamaz: böyle gecenin bir vakti gözümün önünden uçarak geçmişti. Yemeseydim çıldıracaktım:KK48:

Ben anlamadım aseriyor olsanız ve yemezseniz ne olacak ki?Pesinizdenmi kosacak armutlar filan?Leke filan da cikmaz merak etmeyin.Hurafelere takılmayın artık ya..
Ama canınız istiyorsa alın yeyin madem..)

kuru sogani elma gibi kutur kutur ykutur yedirten gecenin yarisi evin her yerinde buram buram lahmacun kokutan pazar tezgahindan sira sana gelene kadar 1 kilo erigi yedirten seydir :))

Benim bile canım çekti şimdi böyle anlatınca. Oyh...
Zihninizi kandırabilir misiniz acaba? Yanımda mandalina var, sizde de vardır muhtemelen kış meyvesi kolay bulunur. Mandalinayı eşinize soydursanız, siz gözünüzü kapasanız, eriği hayal etseniz ve erik niyetine onun tadını alacakmış gibi mandalinayı yeseniz beyniniz bu oyunu yer mi acaba? Ben şahsen kendi tezime şu an ikna oldum, deneyeceğim şimdi.

Herkese olmuyor demek. Ben de çok fena aserdim. İsmini demeyim şimdi bulamaz. :)
Rüyalarıma giriyordu. Bulamadım da. Dokuzuncu ayda mevsimi gelince yedim artık kilo kilo. :)) Birkaç hafta sonra doğum yapınca hiç canım çekmedi. :)

Et yenildiği zaman biryerinizi kasirsaniz iz oluyormuş bebekte diyorlar doğru mu bu acaba. Annem denemiş ve gerçekten iz var bu tesaduf mu yoksa gerçek mi çok merak ediyorum hazır hamisler toplanmisken beni bilgilendirir misiniz:)

Back
X