Aşeriyor muyum

Benim de ruhum fakir gidip bir tabak salçalı makarna aşermiştim:olamaz: böyle gecenin bir vakti gözümün önünden uçarak geçmişti. Yemeseydim çıldıracaktım:KK48:

Benim de ilk asermem salcali bir spagetti olmustu. Aman Allahim yerken resmen kendimden gecmistim:KK70:

Benim bile canım çekti şimdi böyle anlatınca. Oyh...
Zihninizi kandırabilir misiniz acaba? Yanımda mandalina var, sizde de vardır muhtemelen kış meyvesi kolay bulunur. Mandalinayı eşinize soydursanız, siz gözünüzü kapasanız, eriği hayal etseniz ve erik niyetine onun tadını alacakmış gibi mandalinayı yeseniz beyniniz bu oyunu yer mi acaba? Ben şahsen kendi tezime şu an ikna oldum, deneyeceğim şimdi.
Cem yilmaz aklima geldi :KK48: "Yercekimsiz ortamda cilek yiyim ama muz tadi gelsin" :KK70:Tutar mi tutar denemekte fayda var :21:

Ya ne diyorsunuz resmen yutmuşum. Spagetti idi benimki de. Bittiğinde ayıldım. Eşim bana makarna var mı diye sorduğunda dank etmişti:KK48:
Ruhumuz fakir bizim:-) soyle guzel soslu italyan usulu bi makarna asermek varken salcali nedir yahu :KK70:Ben de bir yarim tencereyi yemistim resmen. :KK6:Adam seslenmese belki de biterdi :KK30:

Ruhumuz fakir bizim:-) soyle guzel soslu italyan usulu bi makarna asermek varken salcali nedir yahu :KK70:Ben de bir yarim tencereyi yemistim resmen. :KK6:Adam seslenmese belki de biterdi :KK30:
Öyle valla kıymalı bile değil salçalı:KK48: oğlan şimdi makarna canavarı kavanozu getirip pişmemiş makarnayı kıtır kıtır yer:KK48:

Ne hikmetse bu aș erme olayı sadece biz türkülerde var yurtdisinda doğdum büyüdüm hiç buradaki hamilelerden böyle bir şey duymadım

Back
X