- 24 Ekim 2024
- 92
- 21
- 3
- 27
- Konu Sahibi kubraasafak
-
2 aylıkken oluyor mu inanın ben de hiç bilmiyorum, ama şu an ona ulaşamadığım için de ağlıyor olabilirim hiç döner için ağladığımı hatırlamıyorumbu kadar erken aserme oluyor mu bilmiyorum. ben hamile kaldığımdan itibaren canım balık çekiyordu. haftada bir yerdim. ama yemediğimde de ağlamıyordum
ay bir keresinde ama sevdiğim çikolatayı kimse yemesin diye cantama gizleyip yatak odamda herkes uyuduktan sonra açıp yemiştimhalbuki öyle bir ortamda da değildim, kimse sevdiğim seyi önümden alıp yemezdi bunu hatırladıkca utanıyorum hala
duyguları uçta yasamak normal. siz ağlayacak uer arıyordunuz döner bahanesi olmus2 aylıkken oluyor mu inanın ben de hiç bilmiyorum, ama şu an ona ulaşamadığım için de ağlıyor olabilirim hiç döner için ağladığımı hatırlamıyorumçok severim canım hep ister ama hiç ağlamadım
Hamilelik hormonlarindan bence, bende sacma sapan seylere agliyorum hala daha oyle :)Kızlar 8 haftalık hamileyim ve hiçbirşey canım istemıyor yani birçok yemekten tiksindim kahvaltı bile yapamıyorum o derece. Hataylıyım ve az önce aklıma Hatay döneri geldi İstanbul’da olduğum için burada bulamıyorum hiçbir yer Hatay’daki gibi yapamıyor ve hüngür hüngür ağlıyorum şu an. İstememdeki sebep acaba açlıktan mı yoksa aşerme tam olarak bu mu oluyor? İnstagramdan videolarını açıp izliyorum daha da çok ağlıyorum tutamıyorum kendimi.
Yaaaa aahahahha çikolata olayına bayıldımbu kadar erken aserme oluyor mu bilmiyorum. ben hamile kaldığımdan itibaren canım balık çekiyordu. haftada bir yerdim. ama yemediğimde de ağlamıyordum
ay bir keresinde ama sevdiğim çikolatayı kimse yemesin diye cantama gizleyip yatak odamda herkes uyuduktan sonra açıp yemiştimhalbuki öyle bir ortamda da değildim, kimse sevdiğim seyi önümden alıp yemezdi bunu hatırladıkca utanıyorum hala
Evet çok haklısınızduyguları uçta yasamak normal. siz ağlayacak uer arıyordunuz döner bahanesi olmus
Ben aşermeye inanıyorum ilk oğlumda tam 8 haftalıkken normalde çok canım çekmez ama kayısı gördüm rüyamda şerbetli şerbetli sabah ağzım sulanıyordu gidip aldım en son bana çok lezzetli olmasa bile harika gelmişti o anbu kadar erken aserme oluyor mu bilmiyorum. ben hamile kaldığımdan itibaren canım balık çekiyordu. haftada bir yerdim. ama yemediğimde de ağlamıyordum
Evet benim de normalde herşey canım çekiyor o yüzden anlam veremiyorum bu duruma hamileyken, korktum açıkçası günlerce canım ister de bulamam diyeHamilelik hormonlarindan bence, bende sacma sapan seylere agliyorum hala daha oyle :)
Kendi adima asermeye inanmiyorum, normalde de canim biseyler ceker çünkü :)
Aynisi olmasa da ikamesini yiyin
Sağlıkla gelsin bebeginiz
Evet özellikle gece uykumdan uyanıyorum sabaha karşı karnım gurulduyor açlıktanBen hamile olduğumda daha bilmediğim an
Test yapmadığım günlerde çok çabuk acıkıyordum.
Şaşırıyordum eşim gelmeden yeme isteği oluyordu,
Sonra işte koltukta erken vakitte dinlenme isteği uykuya dalma yorgunluk falan
Derken dikkatimi çekti.
Regl gecikmesi olunca
Sebeb hamile oluşummuş,
Olabiliyor yani aşerme can çekmesi.
Kaçıncı ayda başlıyor aşerme, 6.haftadan sonra başladığı yazıyor da internetteBen Adana kebap istemiştim ama Adana'da olandan meze salata falan masa donatılacak ağlamaktan katılmıştım en son tablacı salatası yaptı eşim onunla sakinleştim lskfkfjsk daha erken ama aşerme için, bulantı haftaları geliyor sonra ikinci trimester iştah tavan
12/13. haftaya kadar bulantı oluyordu bende sonra bi kesiliyor, 16 civarı iştah artıyor 5 aylıkken doymama başlıyor işte 4-5 aylık sanırım geneli. İlk 3 ay kiloya dikkat edin yine de, bebek sizin depolardan besleniyor aşırı yemeye gerek yok.Kaçıncı ayda başlıyor aşerme, 6.haftadan sonra başladığı yazıyor da internetteben de Adana kebabı çok severim hatta çevrendeki herkes beni kebap delisi olarak bile bilir ama aklıma gelince bile midem bulanıyor aşırı tiksindim sebepsiz yere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?