Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herşeyi aşeriyorum ahahhha. Yersiz aşermelerim var. Ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Haşlanmış tavuk aşerdim bugün. Böyle suyuyla birlikte. Bi ara da kedi maması istiyordu canım.Kızlar 9. Haftaya girdim şükür. Can'ım yavaş yavaş bişeyler istemeye başladı. Bugün dondurma istedi.Sizde ne var ne yok. Anlatın biraz ..
Kız kedi maması ne alaka . Ay bu hamilelik nasıl bişey. Arkadaşımda toprak yiyorHerşeyi aşeriyorum ahahhha. Yersiz aşermelerim var. Ne zaman geçecek sabırsızlıkla bekliyorum. Haşlanmış tavuk aşerdim bugün. Böyle suyuyla birlikte. Bi ara da kedi maması istiyordu canım.![]()
Hamile oldugumu ogrendigimden bu yana hep cekiyo canim biseyler onceki aksam benimde aklima dondurma geldi yedim, bu gunde tursu geldi aklima allahtan yakinimizda tursucu var :) En bastan bu yana cilek istiyorum ama onu bulamiyoruz hic bi yerdeKızlar 9. Haftaya girdim şükür. Can'ım yavaş yavaş bişeyler istemeye başladı. Bugün dondurma istedi.Sizde ne var ne yok. Anlatın biraz ..
Ay nerde yaşıyorsun. Ben manavda gördüm geçen gün çilek . Buzluğumda var azcık. Hamile kalırsam Can'ım çeker diye atmıştım çileği çok severimHamile oldugumu ogrendigimden bu yana hep cekiyo canim biseyler onceki aksam benimde aklima dondurma geldi yedim, bu gunde tursu geldi aklima allahtan yakinimizda tursucu var :) En bastan bu yana cilek istiyorum ama onu bulamiyoruz hic bi yerde![]()
Bulgaristandayim canim esimin gorevi nedeniyle Subata kadar malesef, gariban adam sebze meyve haline bile gitti ordada bulamadi kiz kardesim Edirnede hafta sonu yanimiza gelicek ona soyledim bulmaya calisicam dedi tahminimce bulur memleketimizde aranilan bulunuyo valla kiymetini bilin canim :)Ay nerde yaşıyorsun. Ben manavda gördüm geçen gün çilek . Buzluğumda var azcık. Hamile kalırsam Can'ım çeker diye atmıştım çileği çok severim
Kedim var maması nasıl güzel kokuyor bana anlatamam. Dünyanın en güzel yemeği benim için o diyebilirim.Kız kedi maması ne alaka . Ay bu hamilelik nasıl bişey. Arkadaşımda toprak yiyor![]()
Bulgaristandayim canim esimin gorevi nedeniyle Subata kadar malesef, gariban adam sebze meyve haline bile gitti ordada bulamadi kiz kardesim Edirnede hafta sonu yanimiza gelicek ona soyledim bulmaya calisicam dedi tahminimce bulur memleketimizde aranilan bulunuyo valla kiymetini bilin canim :)
Hiç bilmiyorum bilmekte istemedim ayyyKedim var maması nasıl güzel kokuyor bana anlatamam. Dünyanın en güzel yemeği benim için o diyebilirim.![]()
Allah razi olsun canim dusunmen bile yeterli :)Ay inşlh gelir bian önce. Burda olsaydın kargolardım sana
allah tamamına erdirsin canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah bende oğluma hamileyken yana yakıla çilek arıyordum aynı bu zamanlardı mado da buldum gerçek çilek parçacıklı dondurma yemiştim bastırmıştı çilek isteğimi sen de bu tarz yerlere bakabilirsinHamile oldugumu ogrendigimden bu yana hep cekiyo canim biseyler onceki aksam benimde aklima dondurma geldi yedim, bu gunde tursu geldi aklima allahtan yakinimizda tursucu var :) En bastan bu yana cilek istiyorum ama onu bulamiyoruz hic bi yerde![]()
Canim su an Bulgaristandayim gecen aksam dondurma canim cekti inan onu bile zor buldum kis geldi diye, kiz kardesim Edirnede hafta sonu gelicek ondan istedim ins bulursa getiricek bakalm.allah tamamına erdirsin canım bebeğini sağlıkla al kucağına inşallah bende oğluma hamileyken yana yakıla çilek arıyordum aynı bu zamanlardı mado da buldum gerçek çilek parçacıklı dondurma yemiştim bastırmıştı çilek isteğimi sen de bu tarz yerlere bakabilirsin
ayy canım benim ya inşallah en kısa zamanda yersin valla ben rahatlıcamCanim su an Bulgaristandayim gecen aksam dondurma canim cekti inan onu bile zor buldum kis geldi diye, kiz kardesim Edirnede hafta sonu gelicek ondan istedim ins bulursa getiricek bakalm.
Allah hiç kimse böyle aşertmesin çok kötü canım :) yemedim sadece canım istiyor ve frenliyorum kendimi.Hiç bilmiyorum bilmekte istemedim ayyy
Amin Amin. Anlıyorum seni. Hormonlar işteAllah hiç kimse böyle aşertmesin çok kötü canım :) yemedim sadece canım istiyor ve frenliyorum kendimi.
Allah hiç kimse böyle aşertmesin çok kötü canım :) yemedim sadece canım istiyor ve frenliyorum kendimi.
Arkadaşlar ilk hamileyken canım sarımsaklı yoğurtlu makarna istedi hemen yapıp yedim.
Sonra kısır gördüm tv de istedi canım ama daha yemediiiimmm
En son da kahverengi hurma istedi canımmm hemen eşim aldı Sağolsun yedim...
Ama öyle yemezsem dayanamammmmmmm şeklinde değil öylesine canım istedi8+0 bu arada
Offf erik de çekti canım. Şükürler olsun buldum yedim. Evet ya konserveler çok güzel kokuyor. Bide ödül mamaları var peynirli böyle mmmmm çikolatalı cips vardı eskiden aynı onlar gibi şeklideAma konserveyse hakikaten çok güzel kokuyor ya soslu moslu böyle![]()
benim çilek, kestane ve çok pis yeşil erik çekmişti büyük büyük.