- 14 Şubat 2016
- 66
- 11
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hanzade Alya
-
Masanin malzemesi ne, neyle kaplanmis, ne renk vs ogrensek daha fazla yardimci olabiliriz.
30 cm boyu 3 cm fln eni var masanin cilasini kaldirdi
sizin hatanız garantiye girmez,
internette yazan bu gibi bilgiler maalesef yanlış oluyor bende ütüden kireç geliyordu buna napılır diye internette araştırmıştım (anneme sürpriz yapmak istiyorum o yüzden anneminde haberi yok) ütünün su hanesine elma sirkesi koyup tüm elma sirkesini buhar verdirerek çıkartın yazıyordu yaptım SONUÇ: ütü çöpe gitti ben yeni ütü almak zorunda kalmıştım
Masam lake cizilme degilde asindi ust katmani bu patlak olan yer var yaMobilyacıya yeniden boyatırsanız olur bence. Başka çözümü var gibi gelmedi bana.
Lake kaplamalarda kesinlikle böyle bir şey yapılmaz.Çakmakla ateşe tutunca eski rengine dönüyor diye bir yorum okumuştum.
Masanın alt bölümünde bir deneyin isterseniz
Aynı şeyi ben de yaptım:)))sizin hatanız garantiye girmez,
internette yazan bu gibi bilgiler maalesef yanlış oluyor bende ütüden kireç geliyordu buna napılır diye internette araştırmıştım (anneme sürpriz yapmak istiyorum o yüzden anneminde haberi yok) ütünün su hanesine elma sirkesi koyup tüm elma sirkesini buhar verdirerek çıkartın yazıyordu yaptım SONUÇ: ütü çöpe gitti ben yeni ütü almak zorunda kalmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?