Bizim evin sadece faturaları bin liraya yakın tutuyor. Asgari ücretle geçinebilenleri ayakta alkışlıyorum.
sıkı dur, memur maaşıyla ev(ler) alıp 6 çok yapanlar gelecek daha
Nerde kaldılar? Çağır gelsinler de eğlenelim accık...
alışverişte onlar asgari ücretle dolaplarını etle falan doldurmanın planlarını yapıyorlar bekle ne sabırsızsın
O zaman ben de asgari ücret istiyorum. Keramet asgaride demekki, bizim dolapta et yok ya la... Baktım aradım taradım yaklaşık 200 gram kıyma buldum.
teşekkürler efemBizim evin sadece faturaları bin liraya yakın tutuyor. Asgari ücretle geçinebilenleri ayakta alkışlıyorum.
Geçindiklerini kim söylüyor.Çevremde çok öyle.Bir komşum var,babaları ev almış onlara,yani kira yok,3 çocuk 1800 cıvarı maaş,ailem çok destek çıkıyor diyor.Gene biri komşuların,bey demirci ustası,1000 cıvarı kooperatif taksidi 400 cıvarı kira, 2 çocuk.Et ancak misafir geldiğinde alıyoruz diyorBizim evin sadece faturaları bin liraya yakın tutuyor. Asgari ücretle geçinebilenleri ayakta alkışlıyorum.
işte bunlar hep fakirlikşükret 200 gram da bir şey eskiden kuyruk vardı
Hem tüp de almıyoruz artık. Allah devletimizden razı olsun doğal gaz getirdi de tüp kuyruğundan kurtulduk. Ben şimdi gidip bi kıymalı makarna yapayım.
obaaaa makarna yapalım da bu arada esracığa bir iki kuruş katkımız olsun
Oba makarna pahalıdır, onu asgari ücretliler anca alır. Ben bim makarnasıyla idare ediyorum şimdilik.
vah vah o derece diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?