Asgari ücret altında çalıştırılabiliyor muyuz?

Vermemek gerek zaten, bogaz tokluguna calistiracaklar ellerinden gelse.. insallah sikinti cikmaz.

Bilmiyorım hiç dediğiö gibi tanımıyorum hiçbirini ama gerçekten çok üzer ve zoruma gider temizlikçi ablalalrdan düşük almak bir öğretmen olarak

Sigortam 30 gün üstünden yatıyır bu durumda ?
Saat ücret karşılığı ise sigortanız tam yatmaz. Eksik gün olabilir. Sizin yazdığınızdan bunu anladım. E-devlete girin 4a hizmet dökümü alın. Orada her ay için gün sayısı yazar. Eğer 30 gün ise yeni asgari ücrete göre yatar. Fakat elden bana şu kadar geri ver diyebilirler. Vermezsiniz. O zaman işten çıkarabilirler. Yasal olarak dava açma hakkınız var. Sözleşme belirli süreli mi? Her şeyi bilmeden ne yazsak yalan olur.

İnsan isyan ediyor işte o zaman okumasaydım keşke diyor bir şirkette sekreter olarak başlasaydım şu an daha fazla maaş alırdım diyorsun.

Sekreterlik de yaptım ama öğretmenliğe alışkın birisi için gerçekten zor bir durum . Okuma yazma bilmeyen ilkokul 3 terk adamlar senle alay ediyor patron adı altında o da ayrı zorluk

4a hizmet dökümümü her ay düzenli kontrol ederim yine ettim evet 30 gün üzerinden görünüyor anlaşılan maaş olduğu gibi bankaya yatıyor ama sözleşme ders saati ücretli adı altında 8 aydan

Bankaya asgari ucretten aşağıya maaş yatırılmaz (eksik gün vs yoksa)

Calistiramazlar
Ancak elinden para alınanları duyuyoruz ;(
Burasi bir hukuk devleti olsa yapilamaz da neyse
Simdi 170 i arasaniz size şunu soylerlerr
"Siz bir ogretmen olarak asgari ucretin altinda calistirilmamaniz gerektigini bilmiyor musunuz?"
Biliyoruz da iş kaybetmemek kabul edenler var malesef.
Öğretmeni bu kadar degersiz kılan bir ülkeye bir yönetime sayacak cok lafim var da neyse.
Eger rest çekebilirseniz kabul etmeyin
Maasiniz 2020 nin 200 tl uzerinde olacak sekilde isteyin

İnsan isyan ediyor işte o zaman okumasaydım keşke diyor bir şirkette sekreter olarak başlasaydım şu an daha fazla maaş alırdım diyorsun.
Evet bir kuaföre çırak olsaydım ustalık belgesi alsaydım daha çok para kazanırdım derim hep . Öğretmen değilim mesleğim iyi bir.meslek olmasına rağmen...
Sekreterlik de yaptım ama öğretmenliğe alışkın birisi için gerçekten zor bir durum . Okuma yazma bilmeyen ilkokul 3 terk adamlar senle alay ediyor patron adı altında o da ayrı zorluk
Tr şartları ne diyebiliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…